Ben Affleck, totul despre iubirea cu Ana de Armas. Şi fosta soţie a cunoscutului actor şi-a refăcut viaţa

15 noiembrie, 2020
1 ben jpg jpeg

Întocmai ca pasărea Phoenix pe care şi-a tatuat-o pe tot spatele, starul hollywoodian a renăscut odată cu idila pe care o are cu actriţa cubaneză Ana de Armas. Se aud cumva clopote de nuntă sau anunţul unei surprinzătoare sarcini?

Oare ce s-o fi întâmplat cu morocănosul actor care nu suporta să-şi etaleze viaţa privată pe social media, iar acum zâmbeşte fericit din cadrele postate pe Twitter sau Instagram de iubita lui cu 16 ani mai tânără? Toată vara, în plină pandemie, s-a sărutat pe străzile din Los Angeles cu Ana (32), cu sau fără mască, cu sau fără căţeii pe care îi plimbau parcă pentru a avea un motiv ca să iasă din casă şi să fie iar subiectul preferat al tabloidelor. Prima expu­nere publică a cuplului Affleck-de Armas, în vacanţa lor romantică din martie, petrecută în Costa Rica, a fost atât de amănunţită, în­cât părea complet aranjată de PR-ii actorilor. Adevărul e că nimic n-ar fi mai de impact, în campania de promovare a thriller-ului erotic Deep Waters (2021) pe care o pregătesc, decât cuplarea celor doi protagonişti ai filmului şi-n realitate, nu numai pe marele ecran. N-ar fi pentru prima dată când personajele princi­pale ale unei pelicule care se vrea de succes ar mima fericirea în doi de dragul carierei. La fel de bine cum nici Ben nu s-ar afla la pri­ma lui îndrăgostire adevărată pe platourile de filmare. Doar era cât pe ce s-o ia de soţie pe Jennifer Lopez după ce a lucrat cu ea la Gigli (2001) şi a ajuns, apoi, la altar alături de Jen­nifer Garner, după ce fuseseră amândoi par­teneri în Daredevil (2002). Iar presa din mai toată lumea crede tot ce-i serveşte maşinăria de PR de la Hollywood şi insistă, la rândul ei, cu scenariile siropoase. Britanicul The Sun scria, la finele lunii septembrie, că actorul s-a mutat în vila de 20 de milioane de dolari pe care o cumpărase după divorţul său din 2018 şi că pregăteşte acum mutarea iubitei în casa lui, iar In Touch a preluat, pe 5 octombrie, fo­tografia pe care stilista Anei, Karla Welch, o postase online şi care o arăta pe de Armas cu o burtică proeminentă de gravidă. Bineînţeles că imaginea cu pricina a dispărut de pe con­tul stilistei în doar câteva minute, iar amore­zii nici vorbă să confirme iminenta apariţie a unui copil în viaţa lor, dar dovezile că ceva minunat se întâmplă, într-adevăr, cu Affleck sunt tot mai numeroase. Şi nu-i deloc exclus ca superba de Armas să fie cauza...

Cu puţin timp înainte de-a se afişa public cu Ana, Affleck îşi trâmbiţa burlăcia pe ori­unde putea, spunând, în februarie, că nu apă­rea pe nicio aplicaţie matrimonială, „nu pe Tinder, nici pe Grindr, Bumble, Humble, pe niciuna“, dar că îşi dorea o „idilă profundă“ şi un scop în viaţă. În martie, era deja în Havana cu atrăgătoarea lui colegă de breaslă şi, la nu­mai câteva zile distanţă, oferea un adevărat spectacol pe plaja din Costa Rica, unde nu-şi putea ţine în frâu atracţia incontestabilă faţă de actriţa cubaneză. Ce are el în comun cu de Armas? Păi, în comparaţie cu fosta lui iubită, modelul Playboy Shauna Sexton, cu care doar s-a distrat de minune şi... atât, Ana e o minu­ne de fată! În primul rând, amândoi vorbesc fluent spaniola şi se pare că e un deliciu să-i asculţi şoptindu-şi unul altuia nimicuri. În al doilea rând, deţinătorul a două Oscaruri (cu Good Will Hunting, în 1998, şi Argo, în 2013) şi cea care le va întruchipa pe Marilyn Monroe şi pe Bond Girl în două blockbustere aflate acum în post-producţie, sunt la fel de ambiţioşi. Născută şi crescută în Havana, cu toate penele de curent posibile într-o ţară comunistă, cu mâncarea raţionalizată şi fără pic de internet disponibil, Ana şi-a depăşit cu mult condiţia. A ştiut de mică ce vrea de la viaţă şi cum să obţină. Cum părinţii ei nu deţineau niciun video player în casă, copila se furişa în apartamentul vecinilor ei pentru a urmări filme americane, după care se ducea imediat în faţa oglinzii şi exersa replicile ca­re-i rămâneau amprentate în memorie.

La 12 ani, şi-a propus solemn să devină actriţă, iar, la 18 ani şi cu doar 200 de euro în buzunar, s-a mutat la Madrid pentru a-şi vedea visul cu ochii. N-a durat mult până când spaniolii i-au descoperit calităţile şi-au distribuit-o în thrillerul de succes El Internado şi acelaşi no­roc l-a avut şi în California, unde a ajuns în 2016, când nu ştia o boabă de engleză. „Oame­nii mă întreabă cum de am învăţat engleza în numai patru luni, iar eu le răspund că viaţa mea depindea de asta“, explică cea care, într-o lume fără pandemie, ar fi trebuit să apară în nu mai puțin de cinci filme anul acesta: No Time to Die, Blonde, Sergio, The Night Clerk şi Dark Water. „E absolut remarcabilă!“, exclamă Jamie Lee Curtis, partenera ei din Knives Out, unul dintre primele ei filme de la Hollywood. „O să ajungă ca Sophia Loren, una dintre acele rare senzaţii internaţionale!“ N-ar fi exclus, mai ales că acum, de când postea­ză fotografii cu ditamai Ben Affleck pe so­cial media şi se afişează cu el în toate spaţiile publice posibile, se şi bucură de-o publicitate fără precedent. De fapt, noto­rietatea ei a atins cote atât de mari, încât există voci care atrag atenţia asupra nesiguranţei pe care starul din Batman vs Superman (2016) ar simţi-o în preajma ei. Cum e posibil aşa ceva? Chipurile, Ben, ca­re-i cunoscut pentru fizicul său schimbă­tor din cauza greutăţii lui fluctuante, s-ar simţi complexat de iubiţii arătoşi pe care i-a avut de Armas până să-l cunoască pe el. Fostul ei soţ, de pildă, Marc Clotet, este un actor spaniol care atra­ge... ohoo, destule priviri.

La fel şi regizorul şi sce­naristul spaniol David Victori, cu care a fost cuplată din 2013 până în 2014, sau fostul ei lo­godnic, impresarul ame­rican Flanklin Latt. Ce să mai vorbim despre picto­rul cubanez Alejandro Piňe­iro Bello, care transpiră şi el virilitate prin fiecare por?! Toţi sunt mai tineri decât Affleck şi cel puţin la fel de bine făcuţi ca el. Iar această ipoteză, a lipsei de încredere în sine pe care ar avea-o starul hollywoodian, nu e o exa­gerare prea mare, având în vedere trecutul problematic al actorului. Un alcoolic veşnic în reabilitare (ultima încercare de-a se lăsa de băutură a avut loc chiar la sfârşitul anului trecut, după spectaculoasa şi publica lui că­dere în păcat, din noiembrie 2019), Ben a avut toate premisele unei vieţi sortite eşecurilor repetate. Şi asta din cauza frecvenţei cazurilor de dependenţă şi boli mintale din familia lui. Doi dintre bunicii lui au fost alcoolici, bunica din partea tatălui ajungând să-şi ia singură viaţa la numai 46 de ani, după un destin trăit la cheremul alco­olului şi al sedativelor. Unchiul său patern a avut acelaşi sfârşit tragic – s-a sinucis prin împuşcare – tot din cauza dependenţei sale, iar mătuşa lui Affleck a fost o mare consuma­toare de heroină. Fratele lui mai mic, Cassey Affleck, este, de asemenea, un fost alcoolic, iar tatăl lor, Timothy (76), are deja 30 de ani de când a renunţat la băutură, după mult mai mulţi petrecuţi sub influenţa nefastă a aces­tui viciu.

Cu alte cuvinte, Ben a crescut vă­zându-l, seară de seară, pe tatăl lui beat criţă: „Tata s-a lăsat de băut abia când aveam eu 19 ani...“ Şi, cu un asemenea model negativ în casă, nu-i de mirare că actorul a început să bea peste măsură încă de la 15 ani. Internat de cel puţin patru ori la reabilitare, în 2001, 2017, 2018 şi 2019, Ben este perfect abstinent acum: „Mi-a luat foarte mult timp până să recunosc, cu toată fiinţa mea, că sunt alcoolic.“ Dar al­coolul nici măcar nu e singura lui problemă. Mare amator de pariuri şi jocuri de noroc, starul de 48 de ani a câştigat competiţii locale la poker, devenind un client obişnuit al cazi­nourilor. Abia după ce i s-a interzis accesul în Hard Rock Casino din Los Angeles, pe motiv că a fost prins numărând cărţile, Ben a mai redus din timpul petrecut la masa de joc. Mai mult de-atât, a dezvăluit, anul acesta, că su­feră de anxietate şi depresie de mulţi ani şi că urmează un tratament antidepresiv încă de la 26 de ani. „M-am folosit de alcool pentru a-mi alina adevărata suferinţă“, declară aces­ta. Abia acum ne explicăm de unde şi până unde mina tristă pe care o afişa adesea. În plus, efectele secundare ale pastilelor pe care le ia cu regularitate îi cauzează acel surplus inestetic de kilograme, care-i creează un dis­comfort perfect explicabil. Dar, toate bune şi frumoase acum! Affleck e într-o formă fizică de zile mari, îşi ţine (deocamdată) în frâu multiplele dependenţe şi se bucură de ce are mai bun şi mai frumos să-i ofere viaţa. Îşi pe­trece bucuros trei zile şi jumătate pe săptă­mână cu cei trei copii făcuţi cu Jennifer Gar­ner, Violet (14), Seraphina (11) şi Samuel (8). „Principala mea preocupare sunt copiii, ei sunt cei mai importanţi pentru mine acum“, menţionează el noile sale priorităţi. „Şi nici profesional nu stau rău“, a adăugat făcând re­ferire la filmele în care s-a implicat recent şi care l-au făcut să îndrăgească, din nou, acto­ria, cum ar fi The Way Back (2020), Deep Wa­ter (2021) şi The Last Duel (2021). Iar, pe plan amoros, lucrurile sunt şi ele cât se poate de clare! Nu l-am mai văzut pe starul din Gone Girl (2014) atât de echilibrat de mult timp, iar tatăl lui ne împărtăşeşte întru totul opinia: „Sunt foarte mândru de fiul meu! Mă bucur nespus că pare că face bine. Semnele sunt absolut îmbucurătoare, are prieteni care ţin la el, se menţine ocupat, iar toate astea sunt extrem de importante.“ Şi Timothy nu s-a oprit aici cu aprecierile pozitive, în interviul exclusiv pe care l-a oferit celor de la The Sun, vara aceasta: „N-am întâlnit-o încă pe Ana, de-abia aştept s-o fac, dar, din câte înţeleg, e o femeie superbă şi eu mă bucur că ei doi sunt împreună.“ N-avem încă confirmarea că de Armas l-ar fi întâlnit până acum pe „tata socru“, dar e limpede pentru oricine că lucru­rile sunt destul de serioase între cei doi amo­rezi din moment ce Ben le-a făcut cunoştinţă copiilor lui cu Ana şi a organizat o vacanţă în familie, în care iubita lui s-a înţeles de minu­ne cu mama actorului. Conform celor de la In Touch, Christine Anne Boldt e de părere că actriţa de origine cubaneză are o influenţă pozitivă asupra fiului ei şi e „absolut încânta­tă că-l vede pe Ben fericit, cu întreaga viaţă, în sfârşit, în ordine“.

De aceeaşi părere e şi Matt Damon, prietenul de-o viaţă al lui Af­fleck, care a întâmpinat-o, împreună cu soţia lui, Luciana Barroso, cu braţele deschise pe actuala parteneră de viaţă a vedetei din Arma­geddon (1998). Acum rămâne şi la latitudinea lui Ben să menţină, pe termen lung, echilibrul atât de greu dobândit, pentru că lista defecte­lor lui devine destul de lungă odată ce o com­pletăm cu infidelitatea confirmată chiar de mama copiilor lui. Actorul a rupt logodna cu Jennifer Lopez cu numai patru zile înainte de nuntă, pentru că n-a putut semna contractul prenupţial care îi penaliza orice... scăpare şi care i-a fost servit de J.Lo la scurt timp după ce îşi făcuse de cap cu câteva stripperiţe. Una dintre ele, Tammy Morris pe numele ei, a avertizat-o pe Jennifer Garner să fugă mân­când pământul de infidelul star: „Odată ce ajunge să înşele, va rămâne toată viaţa infidel!“ Şi chiar a avut dreptate, pentru că mariajul Af­fleck-Garner s-a destrămat după aventura lui Ben cu bona copiilor, lucru confirmat de Jen în timpul unui interviu-senzaţie. Totuşi, aşa înşelate şi suferinde cum erau cele două Jen­nifer din viaţa actorului, n-a încetat niciuna dintre ele să-i laude inteligenţa sclipitoare şi restul calităţilor incontestabile ale supersta­rului hollywoodian. Şi poate că plusurile unuia dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood sunt de-ajuns pentru iubita lui. Sau viitoare soţie şi mamă a celui de-al patrulea copil al lui Ben Affleck?

Şi Jennifer Garner îşi reface viaţa!

După aproape 20 de ani de simplă priete­nie, Jen (48) şi Bradley Cooper (45) şi-au transformat relaţia platonică într-una amoroasă. Cel puţin asta dau de bănuit iposta­zele relaxate în care au fost surprinşi recent cei doi actori. Garner şi Cooper s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, când au lucrat împreună la serialul Alias, şi-au rămas de-atunci buni amici. Se pare că încă de pe vremea când îşi dădeau unul altuia replicile în faţa camerei, a existat o chimie evidentă între ei, însă niciunul n-a îndrăz­nit să facă primul pas. De fapt, s-a întâmplat, de fiecare dată când se mai întâlneau, să fie amândoi implicaţi în altă relaţie. După mariajul de numai patru luni cu Jennifer Esposito, Bradley a avut idile, mai însemnate sau doar pasagere, cu Jen­nifer Lopez, Jennifer Aniston, Renée Zellweger, Zoe Saldana şi topmodelul Irina Shayk (34), de care s-a despărţit anul trecut, în ciuda copilului pe care-l au împreună, micuţa Lea (3). În ceea ce o priveşte pe Garner, ea a avut o singură relaţie asumată după divorţul de Ben Affleck, pronunţat în 2018, cu un anume John Miller, de care s-a despărţit în primavară. Pentru prima dată în cele două decenii de când se cunosc, amândouă ve­detele erau, în sfârşit, libere! Şi nimic, nici măcar pandemia, nu i-a putut ţine departe unul de altul. Pe 4 august, Jen şi Brad au fost fotografiaţi pe plaja din Malibu jucându-se cu fetiţa lui, Lea, şi simţindu-se minunat împreună. După care el a fost surprins de paparazzi intrând în casa ei, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru – că au devenit mai apropiaţi ca niciodată! Unde mai pui că până şi ursuzul Ben Affleck are numai cu­vinte frumoase de spus despre Cooper?! Odată ce-a făcut publică lupta sa cruntă cu dependenţa de alcool, Ben n-a ezitat să-i mulţumească lui Bradley pentru sprijinul acordat în dificilul pro­ces de renunţare la băutură. Surprinzător sau nu, vedeta din A Star is Born (2018) a avut aceeaşi problemă în trecut şi a reuşit s-o depăşească. De fapt, Cooper n-a mai pus gura pe alcool – şi nici nasul pe droguri – de 15 ani, ceea ce nu poate fi decât absolut lăudabil în ochii fostului soţ al lui Garner. Aşadar, cu binecuvântarea lui Ben, relaţia dintre foştii protagonişti ai serialului Alias poate chiar rivaliza idila frumoasă a lui Affleck cu mai tânăra lui iubită, Ana de Armas. Interesant de văzut cine va fi desemnat Cuplul Anului la Hollywood, nu-i aşa

După aproape 20 de ani de simplă priete­nie, Jen (48) şi Bradley Cooper (45) şi-au transformat relaţia platonică într-una amoroasă. Cel puţin asta dau de bănuit iposta­zele relaxate în care au fost surprinşi recent cei doi actori. Garner şi Cooper s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, când au lucrat împreună la serialul Alias, şi-au rămas de-atunci buni amici. Se pare că încă de pe vremea când îşi dădeau unul altuia replicile în faţa camerei, a existat o chimie evidentă între ei, însă niciunul n-a îndrăz­nit să facă primul pas. De fapt, s-a întâmplat, de fiecare dată când se mai întâlneau, să fie amândoi implicaţi în altă relaţie. După mariajul de numai patru luni cu Jennifer Esposito, Bradley a avut idile, mai însemnate sau doar pasagere, cu Jen­nifer Lopez, Jennifer Aniston, Renée Zellweger, Zoe Saldana şi topmodelul Irina Shayk (34), de care s-a despărţit anul trecut, în ciuda copilului pe care-l au împreună, micuţa Lea (3). În ceea ce o priveşte pe Garner, ea a avut o singură relaţie asumată după divorţul de Ben Affleck, pronunţat în 2018, cu un anume John Miller, de care s-a despărţit în primavară.

Pentru prima dată în cele două decenii de când se cunosc, amândouă ve­detele erau, în sfârşit, libere! Şi nimic, nici măcar pandemia, nu i-a putut ţine departe unul de altul. Pe 4 august, Jen şi Brad au fost fotografiaţi pe plaja din Malibu jucându-se cu fetiţa lui, Lea, şi simţindu-se minunat împreună. După care el a fost surprins de paparazzi intrând în casa ei, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru – că au devenit mai apropiaţi ca niciodată! Unde mai pui că până şi ursuzul Ben Affleck are numai cu­vinte frumoase de spus despre Cooper?! Odată ce-a făcut publică lupta sa cruntă cu dependenţa de alcool, Ben n-a ezitat să-i mulţumească lui Bradley pentru sprijinul acordat în dificilul pro­ces de renunţare la băutură. Surprinzător sau nu, vedeta din A Star is Born (2018) a avut aceeaşi problemă în trecut şi a reuşit s-o depăşească. De fapt, Cooper n-a mai pus gura pe alcool – şi nici nasul pe droguri – de 15 ani, ceea ce nu poate fi decât absolut lăudabil în ochii fostului soţ al lui Garner. Aşadar, cu binecuvântarea lui Ben, relaţia dintre foştii protagonişti ai serialului Alias poate chiar rivaliza idila frumoasă a lui Affleck cu mai tânăra lui iubită, Ana de Armas. Interesant de văzut cine va fi desemnat Cuplul Anului la Hollywood, nu-i aşa?



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg