Ben Affleck, un tată vitreg de vis! Emme, fiica lui Jennifer Lopez, îl adoră. Cum au fost surprinși?

3 aprilie, 2023
Emme Maribel Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez, îl adoră pe Ben Affleck, tatăl său vitreg
Emme Maribel Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez, îl adoră pe Ben Affleck, tatăl său vitreg

În timp ce tatăl său natural așteaptă de la noua sa soție un bebeluș, anul acesta, Emme Maribel Muñiz are parte de iubire paternă din partea tatălui vitreg, Ben Affleck.

Complicate sunt relațiile de familie în vremurile acestea. Gemenii Max și Emme Muñiz ai foștilor soți Jennifer Lopez și Marc Anthony n-au avut parte de iubirea paternă. Artistul latino nu a făcut parte din viața lor, iar J Lo i-a crescut singură, impecabil.

Situația s-a schimbat profund de când mama lor a reînceput relația cu Ben Affleck, cel care i-a devenit și soț în 2022. Căci actorul are foarte multă dragoste de oferit și pare că relaționează de minune cu copiii și adolescenții.

Pe lângă cei trei copii biologici pe care îi are cu Jennifer Garner, fosta sa soție, Ben Affleck a clădit o relație de zile mari cu Emme și Max. Cu băiețelul nu este văzut prea des, iar Max oricum este mai retras de felul său.

Emme, în schimb, îl adoră. Adolescenta este toată un zâmbet de fiecare dată când iese cu tatăl vitreg. În cele mai noi fotografii, îi vedem cât de bine se înțeleg. Iar Emme radiază de fericire. Ben Affleck îi acordă iubire și atenție, lucru pe care tatăl său natural nu îl face, căci Marc Anthony își dedică tot timpul noii sale soții, o tânără de 24 de ani, care este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Emme Maribel Muñiz țopăie la propriu de fericire în compania lui Ben Affleck, un tip foarte nostim, de altfel. Cei doi au profitat de vremea bună de primăvară și au ieșit la plimbare prin Beverly Hills. Au mers la librărie și au făcut mici cumpărături. Au povestit și au râs, iar adolescenta se simte minunat în compania noului tată.

Emme a îmbrăcat jeans și un hanorac alb, în timp ce Ben Affleck a mers pe negru, optând pentru jeans, pulover, ghete sport și o geacă de fâș.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG