Ben Affleck, un tătic super cool și super fit! În ce ipostaze inedite a fost surprins actorul

26 septembrie, 2022
Ben Affleck weekend jpg

Ben Affleck a avut un weekend încărcat. Ce a făcut actorul cu copiii. Sunt o mare familie acum, iar el este prezent, atât pentru copiii lui J Lo, cât și pentru ai lui.

Dacă vineri a fost o zi foarte aglomerată și actorul a întârziat să-și ia fiul de la școală, weekendul a fost rezervat relaxării și activităților de familie.

Actorul a fost surprins în timp ce alerga spre școala lui Samuel, căci a întârziat. Vedem că este într-o formă foarte bună, căci a făcut un adevărat sprint pe străduțe, ca să fenteze traficul.

Și-a luat fiul și a avut chef chiar să glumească în spaniolă cu un bătrânel.

Când este alături de micuțul său, Ben se simte foarte bine, e tot numai un zâmbet, iar băiețelul i-a povestit de zor diverse întâmplări de peste zi.

Este freamăt mare în această familie cu 5 copii și deja au început și pregătirile de Halloween, sărbătoare în care se implică toți.

Sâmbătă, actorul le-a însoțit pe două dintre domnișoarele familiei extinse la cumpărături. Cu o ținută foarte tinerească, lui Ben i-au venit de minune pantofii sport Nike, tricoul alb și cămașa navy. El le-a însoțit pe Emme, Seraphina și o prietenă comună la shopping de ținute înspăimântătoare, pentru Halloween.

Cu siguranță tăticul amuzant Ben nu s-a limitat doar la a fi șofer de weekend, căci se vede cât de bine se înțeleg. Fetele și actorul au fost surprinși în timp ce ieșeau în mare vervă de la magazin.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg