Ben și Jen, cei mai fericiți foști de la Hollywood! În public se ignoră, în privat sunt așa de tandri

13 noiembrie, 2023

Ben Affleck, surprins iar cu fosta soție! Nu suntem siguri dacă J Lo va citi știrile cu relaxare și bună dispoziție.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia jpg

Căci, după cum se observă, Ben Affleck este mult mai luminos în compania fostei neveste, decât în prezența actualei. Iar acest lucru nu poate fi de bine!

Cine s-ar fi așteptat oare la așa ceva? Probabil nimeni! Căci Ben Affleck pare fermecat de fosta nevastă, de fiecare dată când se vede cu ea. Iar aceste ocazii nu sunt deloc rare, căci cei doi se întâlnesc frecvent, datorită activităților celor trei copii ai lor.

Îngrijorător este că actorul pare aproape tot timpul îmbufnat în compania lui Jennifer Lopez, în timp ce lângă Jennifer Garner râde, glumește și radiază de bucurie. Însă doar când crede el că nu este văzut. Cum apare în public, cum își ia mina indiferentă.

Ieri, duminică, au fost iarăși pozați de paparazzi, în timpul unui moment foarte tandru, la școala lui Samuel. În zonă, nici urmă de Jennifer Lopez. Relațiile acum între divă și actriță par glaciale, deși până nu demult se lăudau una pe cealaltă pentru calitățile lor rare.

Imaginile sunt într-adevăr elocvente și cu siguranță nu îi vor pica bine actualei soții.

Fostul cuplu Affleck - Garner s-a reunit pentru a-i face galerie mezinului Samuel, care a avut un meci de baschet în Los Angeles.

Cei doi par că încă au multe să-și spună, că râd împreună, vorbesc și gesticulează. Relația lor este una dintre cele mai reușite, puține foste cupluri reușesc să conecteze atât de bine. Aproape îngrijorător, nu-i așa?

Fanii lui J Lo se tem puțin, căci artista este foarte drastică în ceea ce privește aspectele acestea. Jennifer Lopez s-a măritat cu Ben Affleck în urmă cu un an și câteva luni. Actorul a fost căsătorit cu Garner timp de 13 ani. Pe lângă fiul de 11 ani, Samuel, cei doi mai au două fiice: pe Violet, în vârstă de 17 ani, și pe Seraphina, în vârstă de 14 ani.

După meci, fericitul trio a fost văzut plecând cu o atitudine super jovială. Cei doi s-au despărțit deja de 8 ani, însă prietenia care-i leagă este una aproape de invidiat.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg