Ben Stiller l-a vizitat pe președintele Volodimir Zelenski în Ucraina, la Kiev

21 iunie, 2022
Ben Stiller l a vizitat pe președintele Volodimir Zelenski jpg

Ben Stiller se alătură numeroaselor vedete care îl sprijină pe președintele ucrainean în momentele dificile prin care țara sa trece.

Războiul cu Rusia nu dă semne că s-ar sfârși prea curând. Din 24 februarie, data primului atac al Rusiei, Volodimir Zelenski promite că el și țara lui nu vor capitula.

Ben Stiller l a vizitat pe președintele Volodimir Zelenski (6) jpg

Criza umanitară este însă cea care îngrijorează, iar actorul Ben Stiller i-a făcut personal o vizită la Kiev lui Volodimir Zelenski, în calitatea sa de ambasador al bunăvoinței UNHCR, pe 20 iunie.

Volodimir Zelenski și Ben Stiller au discutat despre nevoile urgente ale refugiaților mutați temporar în Polonia pe care actorul i-a vizitat cu o zi înainte.

Scopul lui Ben Stiller a fost să discute cu familiile dezrădăcinate, alungate de cruda invazie rusă. Actorul a călătorit la Rzeszow, Polonia, pe 18 iunie, înainte de Ziua Mondială a Refugiaților (20 iunie), în rolul său de Ambasador al Bunăvoinței al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Fotografiile îl arată pe Stiller vizitând un centru logistic UNHCR pentru distribuirea de provizii, vizitând granița la Medyka și vizitând un centru de protecție al UNHCR.

Hub-ul oferă servicii de protecție a copilului și asistență juridică, dar și sprijin psiho-social.

Într-o declarație postată pe Instagram, el a spus că scopul vizitei sale a fost de a afla și de a împărtăși povești, dar și de a intensifica apelurile la solidaritate.

Stiller a vizitat, de asemenea, Lypki, Irpin, în Ucraina, împreună cu Natalia Prokopchuk, pentru a vedea personal efectele invaziei ruse. El a transmis într-un clip video filmat în fața unei clădiri distruse: ”Războiul și violența distrug oamenii din întreaga lume. Nimeni nu vrea să-și părăsească căminul, dar este un drept acela de a căuta să fii în siguranță.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg