Benedict Cumberbatch s-a căsătorit de Valentine’s Day

16 februarie, 2015
benedict cumberbatch theimitationgame 0 jpeg

Înainte de Oscar, verigheta! Asta pare să-şi fi spus britanicul nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din „The Imitation Game“. Iar sarcina logodnicei i-a grăbit decizia.

Înainte de Oscar, verigheta! Asta pare să-şi fi spus britanicul nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din „The Imitation Game“. Iar sarcina logodnicei i-a grăbit decizia.

Îl ştiţi din serialul „Sherlock Holmes“ ori din producţii precum „The Other Boleyn Girl“, „12 ani de sclavie“ şi, mai nou, din producţia „The Imitation Game“, de 8 ori nominalizată anul acesta la Oscar.

În weekend, de Ziua Îndrăgostiţilor, Benedict Cumberbatch (38) i-a pus verigheta pe inelar logodnicei sale, regizoarea Sophie Hunter (36).

Ceremonia, organizată pe Insula Wight din Marea Britanie, a fost una discretă, cu participarea a vreo 100 de invitaţi, rude şi prieteni apropiaţi. Cavaler de onoare a fost actorul Martin Freeman, care joacă alături de Cumberbatch în serialul „Sherlock“.

Pentru a se feri de ploaia măruntă, Benedict şi Sophie au ajuns la ceremonie într-un frumos autoturism Jaguar, fiind aşteptaţi de numeroşi fotografi şi fani care au venit să-i vadă.

După căsătoria religioasă, oaspeţii au fost invitaţi să petreacă la moşia Mottistone, stră-stră bunicul regizoarei fiind John Seely, primul baron Mottistone, a cărui familie a cumpărat proprietatea în anii '60.

Printre cei invitaţi a figurat şi actriţa Keira Knightley, interpreta rolului feminin Joan Clarke din filmul „The Imitation Game“, la rândul său nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin.

image


Recente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg