Au apărut noi imagini de la nuntă. Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck

2 septembrie, 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG

Spectaculoși! Altfel, nu-i putem descrie pe cei doi miri. Nu sunt ei la prima tinerețe, dar fac să pară că a meritat așteptarea.

După 20 de ani de la prima logodnă, cuplul Bennifer a făcut spectacol cu o nuntă discretă, departe de blitzurile fotografilor mondeni.

Știm deja că ceremonia s-a desfășurat pe proprietatea privată a lui Ben Affleck din Georgia, Savannah, iar asta doar fiindcă și-au dorit să gestioneze imaginile care ajung la public.

Iar până acum, au fost foarte zgârciți cu ele. Jennifer Lopez chiar a luat atitudine public declarându-se dezamăgită de anumiți invitați care au vândut imagini cu ei.

Pe site-ul divei, așa cum ea a promis, au apărut fotografiile despre care spunea în urmă cu câteva zile că dorește să le distribuie celor care o iubesc.

De asemenea, creatorul rochiilor de nuntă, celebrul Ralph Lauren, a avut și el undă verde să publice imagini cu artista pe care, la rândul său, J Lo le-a redistribuit.

Și vedem din fotografii că cei doi au avut, cu adevărat o nuntă de vis. O nuntă care li s-a potrivit, o nuntă pe care au așteptat-o și unde și-au invitat rudele și apropiații.

Ben și Jen au fost asortați, ca un adevărat simbol yin și yang, alb și negru. Pe ringul de dans, se vede mare și luminată sigla Mr. & Mrs. Affleck, în sfârșit împreună, doi oameni a căror dragoste a trecut cu brio proba timpului.

Fanii artistei au primit pe mail newsletter-ul cu fotografiile de poveste. Titlul este sugestiv, ”Weekendul nunții. Acesta este Paradisul. Exact acum, iar noi ne bucurăm de el.”

Jennifer mărturisește că aceasta este una dintre replicile sale preferate scrise de Ben pentru un film pe care l-a regizat și se numește  “Live By Night”. De asemenea, este o declarație pe care i-a făcut-o și la nuntă și diva o consideră perfectă.

Ea mărturisește că s-au lăsat în voia Domnului, mai ales că toată lumea își făcea griji înainte de nuntă în legătură cu ploaia persistentă sau alte neajunsuri. Jennifer spune că în sâmbăta ceremoniei, așa cum și-au dorit, soarele a ieșit și le-a răsfățat altarul în aer liber cu raze diamantine jucăușe. Tocmai de aceea, se simt binecuvântați și recunoscători.

Foto: OntheJLo.com / John Russo



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg