Bennifer, pentru prima dată la Premiile Grammy în calitate de soț și soție. Actorul e așa mândru de J Lo!

6 februarie, 2023

S-a scris și a 65-a filă a Premiilor Grammy, ediția lui 2023. De la inedita gală nu au lipsit Jennifer Lopez și Ben Affleck, pentru prima dată la acest eveniment în calitate de cuplu căsătorit.

Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg

Superba artistă a avut un look de milioane, o rochie Gucci în care a făcut furori. Deja nu mai e o surpriză s-o vedem etalându-și formele apetisante.

J Lo GettyImages 1463264136 (1) jpg

Căci Jennifer Lopez se mândrește cu nurii ei, este într-o formă fizică de invidiat, la cei 53 de ani ai săi.

Și începe să bifeze premiere, la brațul soțului său. Căci au participat și până acum la evenimente cu ștaif, însă nu la multe au fost prezenți drept domnul și doamna Affleck.

Solista va intra în istorie, fără îndoială, cu această ținută deosebită. Întocmai ca și cu ținuta Versace verde, din 2000, ce face și acum furori.

Anul acesta, Jennifer Lopez a mizat pe Gucci, o rochie trenă încrustată cu pietre, cristale și paiete, trenă și vedere directă la picioarele sale voluptoase. J Lo este una dintre cele mai HOT apariții ale evenimentului.

Iar soțul său o soarbe din priviri, Ben Affleck este vrăjit de atitudinea artistei. Jennifer Lopez a accesorizat rochia emblematică cu bijuterii Bvlgari: cercei candelabru, brățări de cristal, un inel dramatic cu piatră albastră și, desigur, nu i-a lipsit inelul de logodnă primit de la iubitorul său soț.

Jennifer Lopez a urcat pe scenă pentru a anunța câștigătorul Celui mai bun album pop, trofeu care a mers la Harry Styles, pentru albumul său ”Harry's House”.

Chiar dacă soțul Ben Affleck nu a însoțit-o pe covorul roșu, a stat la masa VIP-urilor alături de artistă. Elegant și ravisant, Ben Affleck a fost definiția eleganței masculine, într-o ținută black tie. Proaspeții însurăței păreau din cale afară de fericiți și relaxați, în timp ce discutau cu Dwayne 'The Rock' Johnson și soția sa Lauren Hashian.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au redevenit un cuplu în 2021 și s-au căsătorit anul trecut, de două ori! O dată în regim rapid, la o capelă din Vegas, a doua oară alături de familie și prieteni, la reședința actorului din Georgia, SUA.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg