S-a întors acasă soția rătăcitoare. Lui Ben Affleck i-a revenit zâmbetul și a trecut la volanul mașinii lui Jennifer Lopez

8 august, 2022
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg

Cum a revenit J Lo în America, cum starea actorului este vizibil îmbunătățită. Chiar dacă ghinioanele se țin lanț după el.

Nu putem să nu remarcăm că Ben Affleck trece printr-o perioadă stresantă, actorul a slăbit considerabil, însă departe de Jennifer, era în plus trist și îngândurat.

Acum, că ea a revenit din călătoria prelungită în Capri, Ben pare puțin mai vesel. Din păcate pentru el, Tesla, mașina lui, la care ținea enorm, are probleme, drept pentru care a fost luată cu platforma, de la domiciliu. Însă nu e tragic, întrucât soția sa i-a înmânat cheile de la al său Rolls Royce, mai ales că ea nu conduce niciodată.

Așadar, Ben a dus-o pe divă la studioul său de repetiții, iar apoi și-a continuat ziua alături de fiul său cel mic, Samuel. Băiatul pare a fi singura persoană care poate fura zâmbete de la Affleck. Cei doi au fost surprinși prin oraș simțindu-se foarte bine și consolidându-și relația tată – fiu. Și au mers și la benzinărie, ca să alimenteze impunătoarea limuzină.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg