Bere Gratis şi Lora, "La uşa ta" cu o piesă nouă

5 octombrie, 2021
5 lora1 jpg jpeg

Luna octombrie aduce o nouă surpriză muzicală Lora cântă cu Bere Gratis despre dragoste şi aşteptare.

Piesa "La uşa ta" este însoţită de un videoclip cu imagini din pelicula "Între chin şi amin", regizată de Toma Enache, o poveste care i-a inspirat pe membrii trupei.

"La uşa ta", noul single Bere Gratis, este o piesă despre drumul pe care îl parcurge un om îndrăgostit până la persoana pe care o iubeşte. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină, dragostea trece peste orice. Este nevoie doar să existe şi asta rezolvă tot. În această perioadă pandemică, mulţi oameni au trecut prin acest drum şi la propiu şi la figurat", spune Mihai Georgescu, vocea trupei.

stanga
dreapta
1 lora revista vbl jpg jpeg
5 lora1 jpg jpeg
3 lora3 jpg jpeg
4 lora5 jpg jpeg

"La piesa asta Bogdan Ioan a făcut muzica iar eu versurile. E a doua colaborare cu Lora, prima a fost pentru "La tine aş vrea să vin", care a pregătit, într-un fel sau altul, simfonicul cu Bere Gratis "Simfonia 20". Ideea de a folosi secvenţele din producţia lui Toma Enache a fost a mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult aşteptarea asta pe care a avut-o personajul feminin din film. E emoţionant, pentru că vezi că totul este o aşteptare. În videoclip, drumul făcut cu maşinareprezintă, de fapt, drumul lui de întoarcere acasă”, adaugă Mihai Georgescu.

La rândul ei, Lora spune că s-a îndrăgostit de piesa "La uşa ta" de prima dată când a auzit-o! “M-am îndrăgostit de piesa asta la prima audiţie. Mă bucur foarte tare că atunci când au ascultat-o s-au gândit la mine, cred că mi se potriveşte foarte bine. Este a doua oară când colaborez cu Bere Gratis, dar de data aceasta pentru o piesă nouă, pentru că prima dată am colaborat pentru un remake, tot după un hit de-al lor. Sper să o aveţi în playlist. Este o piesă absolut superbă, îţi dă o stare extraordinară, mi-e drag să o ascult şi s-o cânt!”.

Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock româneşti, Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai ”Miţă” Georgescu (voce). Din trupă mai fac parte Robert Anghelescu (clape), Mihai Munteanu (chitară), Marian Damian (tobe) şi Radu Vaştag (chitară bass).Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg