Beth Chapman, starul reality show-ului "Dog&Beth: On The Hunt" de la AXN, este în comă

24 iunie, 2019
2 dog si beth chapman vanatori de recompense 6 jpg jpeg

Şoc pentru fanii celor mai cunoscuţi vânători de recompense. Soţia lui Duane 'Dog' Chapman şi partenera acestuia de show se află în stare critică într-un spital din Hawaii.

Sezoane întregi i-am urmărit pe Dog (66) şi Beth (51), împreună cu fiul lor, Leland, mergând pe urma celor mai periculoşi infractori din SUA. Călătorind din oraş în oraş, de pe o coastă pe alta a Statelor Unite ori în Hawaii, familia Chapman lucrează cu autorităţile locale şi-şi pune exprienţa strânsă de-a lungul anilor în fiecare aspect al acestei afaceri atipice, aceea de vânători de recompense.

De ceva timp, însă, toate proiectele lor au fost sistate din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Beth. În noiembrie 2017, ea a fost diagnosticată cu cancer la gât în stadiu avansat. După o intervenţie chirurgicală ce părea să fi îndepărtat cu succes tumoarea, cancerul a recidivat, astfel că din decembrie anul trecut a început şedinţele de chimioterapie.

Din păcate, din aprilie, starea de sănătate a lui Beth s-a agravat, fiind necesară internarea ei într-un spital din Hawaii după ce a acuzat dificultăţi de respiraţie. Iar de sâmbătă, medicii de la Queen's Medical Center din Honolulu au plasat-o în comă indusă.

Duane Chapman le-a spus celor de la Fox News că nu i-a mai rămas decât să se roage pentru supravieţuirea soţiei sale. Acelaşi lucru îi roagă şi pe fanii săi, pe reţelele de socializare.

Duane Chapman a fost vânător de recompense toată viaţă. Şansa lui la celebritate a apărut când a fost prezentat într-o emisiune despre oameni cu meserii neobişnuite. Pentru că episodul a avut succes, lui Duane i s-a oferit propria emisiune în 2004, "Dog & Beth: On The Hunt" pe CBS Reality, unde arăta cum prindea infractori periculoşi pentru a încasa recompensele puse pe capul lor. 

În 2007, a lansat şi o carte biografică în care povesteşte tumultoasa lui viaţă, care l-a dus inclusiv la închisoare. Show-ul şi cartea au avut succes şi pentru că Duane este o apariţia „specială”, cu hainele lui ciudate, părul lung vopsit şi bronzul exagerat. 

Din 1995, este căsătorit cu Beth, la fel de activă, dar şi de nonconformistă, cu părul oxigenat, unghiile mari şi haine mulate, în ciuda corpolenţei evidente.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}