Beyoncé a confirmat că e însărcinată!

29 august, 2011

După ce în ultimii ani s-a tot zvonit că artista e pe cale să-i ofere un moştenitor lui Jay-Z, Beyoncé şi-a încântat în sfârşit fanii aseară cu vestea că va fi mămică - pe care a împărtăşit-o lumii fără cuvinte. Vezi aici filmuleţul.

După ce în ultimii ani s-a tot zvonit că artista e pe cale să-i ofere un moştenitor lui Jay-Z, Beyoncé şi-a încântat în sfârşit fanii aseară cu vestea că va fi mămică - pe care a împărtăşit-o lumii fără cuvinte.

Totul s-a petrecut prin gesturi şi zâmbete semnificative, la gala MTV Video Music Awards, desfăşurată duminică seară la Nokia Theatre, din Los Angeles. După ce a sosit la eveniment într-o rochie roşie şi, în faţa fotografilor, şi-a atins uşor abdomenul, lăsând să se vadă burtica proeminentă, artista de 29 de ani a repetat "reprezentaţia" chiar pe scena VMA. La sfârşitul unui număr live foarte apreciat, Beyoncé şi-a desfăcut jacheta şi şi-a mângaiat burtica destul de evidentă, în aplauzele publicului - şi spre încântarea tăticului Jay-Z aflat în sală şi felicitat de Kanye West. Nici un cuvânt în plus despre stadiul sarcinii sau când va naşte. Dar Beyonce şi-a respectat promisiunea făcută către sine. "Întotdeauna am spus că voi avea un copil la 30 de ani. Dar am spus, de asemenea, că mă voi şi retrage la 30 de ani. Numai Dumnezeu ştie ce va fi!", declara Beyoncé la începutul verii, într-un interviu cu Piers Morgan. Urmăreşte mai jos show-ul artistei la MTV Video Music Awards de seara trecută, la sfârşitul căruia dezvăluie că aşteaptă un copil.

Foto: MTV.comRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg