Beyonce, apariţie sexy la Grammy. Gestul cu care fiica sa, Blue Ivy, a redus-o la tăcere!

29 ianuarie, 2018
60th Annual GRAMMY Awards   Show jpeg

Duminică seara a fost foarte importantă pentru lumea muzicii, nume mari din industrie s-au strâns laolaltă cu ocazia Premiilor Grammy. Desigur, din peisaj nu puteau lipsi proaspeţii părinţi de gemeni, Beyonce şi Jay-Z, alături de fiica lor cea mare, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani.

image

Rapperul Jay-Z a condus în topul nominalizărilor la Grammy cu opt, artistul având deja la activ 21 de premii. În mod surprinzător, deşi era printre favoriţii la cea de-a 60-a gală care a avut loc duminică seara la Madison Square Garden din New York, nu a reuşit să plece acasă cu vreun premiu, marele câştigător al serii fiind Bruno Mars. Cu toate acestea, unul dintre cei mai bogaţi rapperi din lume a câştigat premiul simbolic pentru cea mai frumoasă apariţie de familie. Aflat în primul rând alături de micuţa Blue Ivy şi de soţia sa exectrică, Beyonce, Jay-Z a fost în centrul atenţiei. Desigur, în mod inevitabil, Beyonce a atras privirile datorită ţinutei sale sofisticate.

image

Deşi nu a apărut pe covorul roşu, diva a avut un look sofisticat. A purtat o rochie sexy din catifea, o pălărie impresionantă, cercei cu pietre preţioase şi ochelari de soare cat eyes. Cu toate că este o femeie cu o apariţie care nu poate fi trecută cu vederea, fiica sa i-a luat de mult faţa. Gestul făcut de Blue Ivy către părinţii săi a făcut subiectul multor glume  de pe Internet. Fetiţa a fost surprinsă în momentul în care îi reducea la tăcere pe părinţii săi care aplaudau în timpul discursului Camilei Cabello. Desigur, ea ar fi una dintre puţinele persoane care ar putea să-i spună lui Beyonce ce să facă!

Momentul a devenit instantaneu viral pe reţelele de socializare. Îmbrăcată toată în alb şi cu pantofi strălucitori cu un toc micuţ, Blue Ivy a ieşit în evidenţă între prăinţii săi îmbrăcaţi amândoi în negru.

Beyonce a arătat sofisticat.

În ciuda acestui gest al fiicei, Beyonce a fost îndelung aplaudată pentru apariţia sa, fanii întrebându-se în acelaşi timp de ce a purtat ochelari de soare în seara evenimentului. Diva a documentat pe Instagram întraga ţinută şi chiar a arătat impresionant în rochia rafinată care i-a lăsat la vedere picioarele. Cu un aer aristocrat şi cu bijuterii în valoare de 6,8 milioane de dolari, nici nu putea să nu strălucească. Cerceii masivi în forme geometrice, de 70 de carate, incrustaţi cu diamante, creaţii Lorraine Schwartz au reprezentat piesa de rezistenţă.

A purtat bijuterii de 6,8 milioane de dolari.

I-a adus un tribut Panterei Negre.

image

Desigur, accesorizarea extravagantă nu s-a oprit aici. Beyonce a purtat pe degete 3 inele de platină cu diamante. Nici ochelarii de soare controversaţi nu au fost un chilipir. Accesoriul de la Alain Mikli a costat 380 de dolari. Rochia lungă din catifea verde închis şi întregul look i-a dus pe fani cu gândul la Jada Pinkett în rolul Panterei Negre. 

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg