Beyoncé, hărţuită sexual în adolescenţă! Tatăl ei a făcut şocanta dezvăluire

12 decembrie, 2019
1 1 jpg jpeg

Mathew Knowles a dezvăluit, zilele trecute, că faimoasa lui fiică şi Kelly Rowland au fost hărţuite sexual la numai 16 ani de doi dintre membrii trupei Jagged Edge.

Conform celor declarate de tatăl vedetei, managerul muzical Matthew Knowles (67), pentru Vlad TV, întregul incindent a avut loc când Jagged Edge şi Destiny's Child, trupa cu care s-a lansat Beyoncé, erau în turneu împreună, în acelaşi autocar.

“Luaţi în calcul că fetele erau minore: ele aveau 16 ani şi ei aveau 21 sau 22 de ani”, a spus Matthew, care a fost invitat în emisiunea TV pentru a-şi promova noua carte, Destiny's Child: The Untold Story.

4 jpg jpeg

“Am primit, la un moment dat, un telefon din partea lui Kelly şi a lui Beyoncé, care mi-au spus că erau hărţuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. Eu n-am suportat aşa ceva, aşa că a trebuit să-i dau jos pe băieţi din autocar, undeva prin Baton Rouge, Louisiana.”

Mathew a ţinut să precizeze că a acţionat aşa gândindu-se la afacere şi la ceea ce spune legea: “Ca manager, am o anumită conduită pe care trebuie să o respect când vine vorba despre minori. Asta îmi impune legea.”

Totuşi cum a primit el asemenea veste ca tată?

2 jpg jpeg

“N-o să vorbim despre aşa ceva în faţa camerelor de filmat”, s-a grăbit el să încheie discuţia. Dar au rămas, totuşi, câteva lucruri neprecizate, ca de pildă care au fost mai exact băieţii care au avut comportament neadecvat faţă de fiica lui şi Kelly Rowland.

Tot ce a mai fost dispus Knowles să dezvăluie a fost că acel incident a declanşat o adevărată dramă în trupă, care le-a avut drept protagoniste pe LaTavia Roberson şi LaToya Luckett, care au făcut parte din Destiny's Child pentru o scurtă perioadă de timp.  

3 jpg jpeg

DailyMail.com, care a publicat întreaga poveste, le-a cerut o declaraţie şi celor implicaţi la acea vreme, adică lui Beyonce, Rowland şi Jagged Edge, care nu s-au pronunţat încă cu privire la subiect.

Tatăl lui Beyonce a ţinut să precizeze anul acesta că n-a acceptat să colaboreze, în 1998, cu R. Kelly, pentru un proiect cu Destiny’s Child, pentru că nu s-a înţeles cu el din punct de vedere artistic, dar şi din cauza reputaţiei sale proaste. Să fi apucat şi el să se dea la membrele trupei Destiny’s Child?...

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK  DSC 5564 jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png