Beyoncé şi Blue Ivy, uimitoare în cel mai recent filmuleţ de pe Instagram

20 martie, 2017
beyonce png

Sarcina lui Beyoncé trebuie să fie una dintre cele mai interesante lucruri care i s-au întâmplat în 2017. După ce a anunţat pe 1 februarie că este însărcinată cu gemeni, fanii au putut vedea constant entuziasmul divei care a ţinut un jurnal foto cu evoluţia burticii sale. Şi iată că Bey s-a întors pe contul său de Instagram, cu fotografii şi un filmuleţ alături de fiica sa, Blue Ivy.

image

Însărcinată cu gemeni, Beyonce a participat în weekend la un spectacol la Şcoala de dans Alvin Ailey, în Los Angeles şi a luat cu asalt Instagramul pentru a-i ţine pe prietenii săi la curent cu ultima sa apariţie. Cântăreaţa a pozat plină de farmec, într-o rochie maxi crem şi pantofi cu toc aurii, cu baretă în formă de T, adăugând peste un trench de un roz murdar.

Ne place această rochie care, deşi simplă prin croi şi culoare, a avut totuşi un detaliu interesant, o bandă albă pe lateral, probabil pentru a purta ţinuta în două feluri - lungă ca Beyonce, sau strânsă în părţi. Exact genul de multi-funcţionalitate care ne place în garderoba unei femei.

Diva şi fiica sa în vârstă de 5 ani, Blue Ivy, s-au jucat cu filtrele de Snapchat, folosind feţe amuzante. Acest lucru dovedeşte cât de drăguţe sunt cele două şi cum se distrează împreună.

Foto: Beyonce InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg