Bezos și logodnica sa, ținta ironiilor pe Internet: ”Fotografiile-s ridicole, Halloween-ul s-a terminat”

14 noiembrie, 2023

Lauren Sánchez și Jeff Bezos au stârnit nenumărate reacții după ședința foto ciudată marca ”Vogue”. „Am crezut că a fost Steven Tyler”. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Bezos și Lauren, Vogue PNG

Noul număr ”Vogue” pe luna decembrie a atras deja numeroase critici. În principal, fotografiile cu Lauren Sánchez și Jeff Bezos nu au fost tocmai bine primite, ba chiar intens criticate, pe motiv că sunt exagerate, chiar ridicole.

Celebra publicație de modă a distribuit înainte de apariția pe piață a revistei imagini de la ședința foto cu miliardarul și sexy logodnica sa. Imaginea retro cu cuplul pare mai degrabă o realizare AI. Jeff Bezos apare ca un Marlboro Guy modern, în timp ce logodnica sa i s-a așezat în brațe, într-o ipostază adolescentină. Internauții au descris imaginea ca pe una stridentă, supărătoare: ”Mi-aș dori să uit că am văzut așa ceva.”

Și mai interesant este brandul generos al lui Bezos, ce pare mai degrabă adaptat la fizicul musculos al lui Lauren Sánchez. Bruneta s-a răsfățat pe cinste la ședința foto. Cert este că și-au atras numeroase critici: ”Vă rog, încetați. Nu e nimic în regulă cu imaginile acestea, Halloween-ul s-a încheiat.”

O altă internaută s-a dezlănțuit: ”În lume e foamete, economia se prăbușește, dai 100 de dolari pe aproape nimic, există două războaie majore în cel puțin două regiuni importante pe glob, milioane de oameni n-au acoperiș deasupra capului în Congo, copii sunt puși să caute aur și mor de la minele anti-personal și voi vreți să ne uităm la această duduie în rochie argintie, care se alintă pe lângă iubitul miliardar și îi pozează niște oameni care n-au voie nici să meargă la toaletă, ca ei să nu aștepte. Așa, Vogue, bravo!”.

Altcineva a apreciat: ”Este cea mai macabră poză pe care puteam să o văd.”

Mulți s-au întrebat și care este scopul apariției în Vogue a celor doi, încă de la bun început. Se pare că publicația de marcă a considerat că cei doi ar fi perfecți pentru numărul de decembrie.

În vara aceasta, Bezos a făcut furori cu iahtul său de lux și escapadele romantice prin Europa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg