Bianca Drăguşanu, viaţa şi opera

13 ianuarie, 2011

O luăm de la capăt cu Drăguşanu. Bine, nu oricum. Ci ca o coincidenţă. Mai ştiţi când era Botezatu la „Dansez penru tine“? Nu ştiu cum se făcea, dar cum se afla într-un moment dificil în concurs, cum se dărâmau tabloidele de probleme cu senzuala buruiană pestriţă Drăguşanu. Domne, au surprins-o cu Cristea exact când nu mai surprindea pe nimeni! Dar faptul că au surprins-o era şi el surprinzător.

O luăm de la capăt cu Drăguşanu. Bine, nu oricum. Ci ca o coincidenţă. Mai ştiţi când era Botezatu la „Dansez penru tine“? Nu ştiu cum se făcea, dar cum se afla într-un moment dificil în concurs, cum se dărâmau tabloidele de probleme cu senzuala buruiană pestriţă Drăguşanu. Domne, au surprins-o cu Cristea exact când nu mai surprindea pe nimeni! Dar faptul că au surprins-o era şi el surprinzător. Era interesant cum jurnaliştii de monden publicau asta al naibii de surprinşi, deşi, surprinzător, au mai apărut o grămadă de poze şi filmări cu ea făcând cam aceeaşi treaba cu câţiva bărbaţi. Extrem de diferiţi între ei. Toate trăiau ca surprize. Ea fiind vândută ca femeie îndrăgostită.

Trăim în ţara unde tabloidele se sufocă în virgine dezbrăcate.Şi independente. Pentru că la emisiunea superbului Mihai Morar, Drăguşanu a explicat treaba asta. Că e o femeie care a reuşit singură. Am văzut-o şi la emisiunea Dianei Munteanu. Întrebată de ce se consideră un model pentru tinere, a lămurit lucrurile dintr-o lovitură. Pentru că e slabă. Acum, domne, ca o coincidenţă, când s-a reluat emisiunea în care ea stă pe scaun, s-a despărţit de Cristea. Şi a venit marţi seară să stea pe canapea. Să ne povestească. Foarte important. Băi, eu înţeleg că astea sunt chestiuni decisive. Nu sunt pe prima pagină a ziarelor?! Dar sunt obligat să le povestesc ceva celor care te tâmpesc competent că Drăguşanu vinde.

Emisiunea în care ea îşi dezvoltă postura de femeie îndrăgostită nu e în primele 20 de emisiuni de divertisment ca rating urban. Deci vinde de rupe Drăguşanu! Să-i dăm o emisiune, să vedem dacă măcar Adrian Cristea o s-o urmărească. Marţi seară,Drăguşanu a apărut să ne comunice statutul sentimental. Între mine şi Cristea au fost întotdeauna probleme de comunicare”. Ceea ce era clar. Ea comunică tot. Asta e meseria ei. Ea nu vorbeşte. Ea declară. E “declarantă”. Bine, cred că multe dintre declaraţii îi ies prost şi din cauza buzelor. A face declaraţii cu buzele alea nu e uşor. Alea nu sunt buze pentru declaraţii.

Aseară, de exemplu a zis aşa: “Eu am ţinut legătura cu ti foştii mei iubiţi. Nu cu toţi. Cu doi.” Nu punem şi asta pe prima pagină? Ar trebui mai multe prime pagini. Pentru că a mai făcut o declaraţie superbă: “Îmi văd în continuare de carieră”. Deci, când o vedeţi proptită în scaunul acela să fie cumva clar care-i treaba! E în timpul carierei. O să se mărite anul ăsta. O să vedeţi! O să divorţeze. Nu că aşa vrea, ci că aşa trebuie, ca ea să aibă rost în emisiune. Ultima dată când m-am întâlnit cu Cătălin Botezatu mi-am declinat admiraţia faţă de el. Toţi cei care lucrează în presă îţi povestesc natural ce prieteni buni sunt cu el. Dar ce mi se pare cu adevărat fascinant e că orice le-ar zice, pun pe prima pagină şi cred.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia