Bianca Rus, apariţie surpriză la "Românii au talent". Cum au reacţionat juraţii când au văzut-o

9 martie, 2021
1 bianca rus la romanii au talent jpg jpeg

Apariţie surpriză la "Românii au talent". Bianca Rus a urcat pe scena de la Pro TV!

”Harry Potter varianta feminină”, după cum a botezat-o Pavel Bartoş pe Rianna Rusu a fost una dintre surprizele serii. Emotivă, tânăra de 14 ani din Paşcani, a reuşit o interpretare extraordinară şi a primit aplauzele juraţilor, dar şi laudele acestora. ”Eşti genul de voce care poate să dea valoare unei piese”, a spus Smiley după ce a ascultat-o şi la unison cu ceilalţi colegi i-a oferit DA-ul necesar calificării în următoarea etapă.

O altă surpriză a serii a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling care a oferit una dintre cele mai neaşteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care şi cântăreaţa Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăşi orice provocări.

adriana popescu jpg jpeg

”Este prima dată când văd aşa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. Momentul ei i-a inspirat şi pe cei de acasă, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de români fiind cu ochii pe PRO TV! O săptămână #unusiunu începe cu emisiunea Românii au talent!

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Estrada Studio, Carla Boboc, Adriana Popescu, Diana Butan, David Neamţu, Andreea Budeanu, Rianna Rusu, Constantin Pucă şi Balance Team.Recente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg