Bieber compromite imaginea brandului Calvin Klein! Vezi ce alţi bărbaţi celebri au mai apărut în reclamele CK!

8 ianuarie, 2015
mark calvin klein jpeg

Apariţia cântăreţului în vârstă de 20 de ani în reclamele brandului Calvin Klein a stârnit numeroase controverse. Se pare că imaginea unui Justin Bieber dezgolit a fost prea mult pentru unele domnişoare care au luat cu asalt

Apariţia cântăreţului în vârstă de 20 de ani în reclamele brandului Calvin Klein a stârnit numeroase controverse. Se pare că imaginea unui Justin Bieber dezgolit a fost prea mult pentru unele domnişoare care au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-şi exprima nemulţumirea.

Unul dintre mesajele lăsate de reprezentantele sexului frumos a fost “aceasta este o strategie proastă din partea brandului”, făcând referire la faptul că Bieber nu se ridică la nivelul precedecesorilor săi. Un altul, atacă dur decizia brandului de a-l coopta pe Justin Bieber ca brand ambassador: “ Tocmai mi-am pierdut respectfl pentru Calvin Klein, din moment ce l-au băgat pe acest idiot în campaniile lor publicitare. Ughh, supărător!”

Haideţi, astfel, să vedem şi noi ce bărbaţi celebri, de la Hollywood, au mai apărut în reclamele celor de la Calvin Klein şi cât de bine au reprezentat ei brandul.

image

Mark Wahlberg a fost imaginea brandului în 1992. Cu un pictorial absolut hot, realizat alături de manechinul Kate Moss, acesta a ridicat ştacheta reclamelor Calvin Klein. Pe atunci, Mark declara că această campanie i-a schimbat cu mult viaţa, atrăgând o avalanşă de aprecieri din rândul reprezentantelor sexului frumos.

image

Ashton Kutcher este un alt nume sonor care a fost asociat cu celebrul brand. Însă, la vremea aceea, Ashton încă nu ajunsese în cetatea filmului şi nici nu dobândise celebritatea de care se bucură acum.

Click pe următoarea!

Şi Jamie Dornan a încercat o carieră în modelling pozând pentru Calvin Klein, înainte de a intra în cetatea filmului. Însă, dacă pentru Mark a contat atenţia primită, Jamie a declarat că acea campanie s-a dovedit o mare lovitură financiară, fiind foarte bine plătit la acea vreme.

Garrett Neff este un alt model american care a fost distribuit în campaniile publicitare ale celebrului brand.

Nici apariţia modelului Brandon Stoughton în reclamele Calvin Klein nu a fost uitată. Datorită notorietăţii câştigate odată cu acest pictorial, Brandon a ajuns în videoclipul "Womanizer" al celebrei cântăreţe, Britney Spears.

Un alt model care a pozat pentru colecţia de costume de baie bărbăteşti Calvin Klein este Vladimir Ivanov.

Djimon Hounsou a devenit faimos după ce a apărut în pelicula Blood Diamond, alături de Leonardo DiCaprio. Însă, nici shootingul realizat pentru colecţia de lenjerie intimă Calvin klein nu este de neglijat.

Fostul model australian şi actualment actor Travis Fimmel a fost primul bărbat care a primit un contract de un an pentru Calvin Klein şi a fost de asemenea, imaginea parfumului Calvin Klein Crave.

Actorul Antonio Sabato Jr a apărut mai întâi într-una din reclamele pentru Calvin Klein. Mai apoi, actorul a ajuns şi protagonistul videoclipului Love Will Never Do, care aparţine lui Janet Jackson.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia