Bikini Time! Vedete pe care vrei să le vezi MEREU în costum de baie

21 iunie, 2016
Colaj costum de baie jpeg

S-a dat startul sezonului cald, în care singura ţinută care respectă dress code-ul zilnic este ”costumul de baie”! Vedetele nu fac rabat de la această regulă, desigur, şi-şi etalează trupurile sculptate în vacanţe cu destinaţii exotice!

Pe unele le-au surprins paparazzi, altele au pozat de bunăvoie pentru fanii lor internauţi, în ţinute cât mai incitante. Haideţi, aşadar, să le vedem şi noi pe cele care ne-au înfierbântat prin apariţiile lor în costum de baie!

Sofia Vergara

Acum înţelegem de ce tinerelul şi sexosul Joe Manganiello s-a grăbit s-o ceară de nevastă pe voluptuoasa Sofia Vergara. Actriţa din ”Modern Family” are o siluetă ideală la cei 43 de ani, pe care nu se sfieşte s-o arate din când în când!

Sofia arată nemaipomenit la cei 43 de ani

Sofia s-a pozat la piscină

Adriana Lima

Este model, ştim, dar chiar şi aşa ne surprinde cât de bine arată Adriana Lima, care e mama a două fetiţe (una de şase ani, alta de trei). Modelul de 35 de ani lucrează din greu pentru silueta sa, iar rezultatele nu încetează să apară, după cum putea vedea în această imagine surprinsă cu Adriana la piscină, în costum de baie.

Silueta modelului este fără cusur

Alessandra Ambrosio

Este o imagine dintr-un pictorial într-adevăr, însă nu avem temeri că n-ar ”respecta” realitatea, căci ştim că Alessandra arată foarte bine. Şi cu haine şi fără!

Alessandra Ambrosio

Bella Hadid

Şi ea e model de profesie, însă nu putem să nu fim încântaţi de silueta ei perfectă şi de faptul că arată nemaipomenit chiar şi cu chipul nemachiat!

Bella Hadid

Lady Gaga

A fost o vreme când ne temeam că artista nu mai dă importanţă modului în care arată, afişând o siluetă mai plinuţă şi outfituri neglijente. Iată, însă, că Lady Gaga a revenit pe drumul cel bun şi arată acum mai bine ca niciodată!

Lady Gaga

Chanel Iman

Un cadru de poveste, c-un personaj la fel de incitant! Chanel Iman ne încântă tot mai des cu astfel de cadre, iar noi nu ne supărăm chiar deloc!

Chanel Iman

Shay Mitchell

Starul din ”Pretty Little Liars” arată extraordinar, drept dovadă stând şi astfel de cadre surprinse din timpul vacanţelor ei.

Shay Mitchell

Nina Dobrev

De când a părăsit serialul ”Vampire Diaries”, Nina Dobrev o ţine din vacanţă în vacanţă, de unde mai postează şi astfel de imagini!

Nina Dobrev

Jessica Alba

Ştim deja că celebra actriţă este incredibil de sexy, iar astfel de fotografii nu fac altceva decât să ne confirme teoria: actriţa arată tot mai bine cu trecerea anilor!

image

Jennifer Lopez

Putea să lipsească diva de 46 de ani din acest top? Nu prea credem...

J.Lo

Kate Hudson

Dacă e s-o întrebăm despre dietă, o să spună mereu că mănâncă doar ce-i place şi că nu face exces. Hm... vă vine să credeţi că actriţa arată aşa, când urmează atât de puţine reguli?

Kate Hudson

Un alt cadru postat de actriţă pe contul ei de Instagram

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg