”Bill Gates britanic” ar fi murit la bordul super iahtului scufundat în Sicilia. Ce coincidență macabră!

20 august, 2024

Era plin de magnați la bord! Vorbim despre o coincidență sau un blestem? Tragedia dublă a unei zile SF. Bill Gates britanic este dat dispărut, cu puține șanse de a fi în viață, iar partenerul său de afaceri mort în accident auto!

Iahtul scufundat în Sicilia, Profimedia jpg

Acesta este super iahtul Bayesian, care s-a scufundat în largul coastei Siciliei.

Specialiștii încă se întreabă cum super iahtul evaluat la 30 de milioane de lire sterline s-a scufundat în timpul unei furtuni dezlănțuite în Sicilia. La ora actuală, șase oameni sunt dați dispăruți, printre care directorul Morgan Stanley, Mike Lynch. Este supranumit ”Bill Gates britanic”. De negăsit este și fiica sa. Incidentul este cu atât mai halucinant, cu cât s-a aflat că partenerul de afaceri al magnatului a murit în aceeași zi, în urma unui accident de mașină!

Președintele grupului financiar Morgan Stanley International, magnatul din domeniul tehnologiei Mike Lynch, cunoscut drept un Bill Gates britanic, și fiica sa în vârstă de 18 ani, se numără printre cele 6 persoane dispărute după ce un iaht de lux s-a scufundat în largul coastelor Siciliei.

Mike Lynch, profimedia 0899935544 jpg

Mike Lynch este unul dintre fondatorii companiei de software Autonomy, cumpărată de gigantul tehnologic Hewlett-Packard pentru 11 miliarde de dolari. El și fiica lui se aflau pe ambarcațiunea care transporta 22 de persoane – britanici, americani și canadieni.

15 persoane au fost salvate, inclusiv soția lui Lynch și o fetiță de un an. Autoritățile au continuat căutările în cursul nopții, după ce au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Potrivit presei locale, iahtul s-a răsturnat după o furtună puternică, în mijlocul căreia coloane înalte de apă au fost ridicate de vântul puternic.

Iahtul care transporta 10 membri ai echipajului și 12 pasageri s-a scufundat rapid, iar supraviețuitorii au fost găsiți cu veste de salvare, în șoc, descriind cum au înotat pentru a-și salva viața.

Un expert maritim a susținut că scufundarea unei nave atât de mari din cauza condițiilor meteorologice este „fără precedent” și a sugerat că, în ciuda furtunii severe de la acea vreme, super iahtul ar fi trebuit să-i reziste.

Echipele de căutare au găsit deja cadavrul unui bărbat, despre care se crede că este un bucătar și există temeri că scafandri vor găsi celelalte victime decedate.

Dl Lynch, numit odată Bill Gates britanic are o avere de aproximativ 852 de milioane de lire sterline! Această vacanță a fost pusă la punct pentru a sărbători victoria, după ce miliardarul fusese achitat de acuzațiile de fraudă, scrie Daily Mail.

El a stat aproape un an în arest la domiciliu și se bucura că problemele sale fuseseră rezolvate! Însă bucuria s-a transformat rapid în acest coșmar.

Tragedia are loc în mod șocant la câteva ore după ce un fost partener de afaceri al lui Lynch, Stephen Chamberlain, alături de care se apărase în cazul fraudei a murit la fel de năpraznic, lovit de o mașină!

El a fost grav rănit în acel accident rutier petrecut cu câteva ore înainte ca Lynch însuşi să dispară în urma scufundării iahtului său în largul coastelor Siciliei. Ulterior, a fost plasat pe aparate de menţinere a vieţii, iar luni avocatul lui Chamberlain, Gary Lincenberg, a anunţat că acesta a murit după ce a fost „lovit mortal” de o maşină în timp ce făcea jogging.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg