Bill Gates regretă relația cu Jeffrey Epstein, dar și că și-a înșelat soția

9 mai, 2022
gates1 jpg

Bill Gates a recunoscut că i-a „provocat durere” fostei sale soții, Melinda Gates, când a fost întrebat dacă a înșelat-o în timpul mariajului lor de 27 de ani.

„Ai fost infidel în căsnicia ta? Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a existat divorțul?” a întrebat reporterul.

„Cu siguranță am făcut greșeli și îmi asum responsabilitatea”, a răspuns Bill, în vârstă de 66 de ani, fără a detalia.

„Nu cred că aprofundarea detaliilor în acest moment este constructivă, dar da, am provocat durere și mă simt îngrozitor pentru asta”, a adăugat el.

După ce Bill și Melinda și-au anunțat despărțirea  în mai 2021, el a recunoscut că a avut o aventură în urmă cu aproape 20 de ani” cu o angajată  Microsoft.

Când Melinda, în vârstă de 57 de ani, a fost întrebată la CBS Sunday Morning, în martie, dacă fostul ei soț a avut mai multe aventuri, ea a a avut o singură replică: „Acestea sunt întrebări la care Bill trebuie să răspundă”.

În timp ce reflecta la divorțul său, care a fost finalizat în august, magnatul de afaceri a recunoscut că a fost cu siguranță un lucru trist pentru familia sa.

„Am provocat multă durere familiei mele. A fost un an greu, dar acum suntem bine și mergem înainte” a spus el, remarcând că fiica lui, Jennifer, s-a căsătorit în octombrie.

„Melinda și cu mine continuăm să lucrăm împreună, așa că a fost trist și tragic, dar acum continuăm împreună”, a precizat el.

Cofondatorul Microsoft a recunoscut i-a fost greu să o audă pe Melinda povestind în timpul interviului CBS cum stătea întinsă pe podeaua băii și plângea în timpul căsătoriei lor.

„Acesta a fost un lucru foarte dur. Am avut o mulțime de lucruri uimitoare în căsnicia noastră: copiii, fundația etc”.

bill93 jpg

Bill, care a participat la emisiune pentru a-și promova cartea, Cum să previi următoarea pandemie, a recunoscut, de asemenea, că nu a ținut de sfatul Melindei cu privire la prietenia cu pedofilul Jeffrey Epstein, dar a ajuns să regrete.

Guthrie a întrebat: „De ce ai continuat să te întâlnești cu el? Când l-ai cunoscut, era deja un infractor sexual condamnat. Regreți?”

 „Cu siguranță am făcut o mare greșeală, nu numai că l-am întâlnit , dar m-am văzut cu el de mai multe ori. Mi-am propus să strângem  bani pentru sănătatea globală. Nu mi-am dat seama că prin acele întâlniri cu el aproape că am minimalizat lucrurile groaznice pe care le făcea.

Aș adăuga asta la lista cu greșeli mari. Sfatul Melindei a fost bun și ar fi trebuit să-l urmez mai devreme decât am făcut-o”.Recente pe Ok! Magazine

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg