Bill Murray împlineşte azi 70 de ani. Cum a fost prins talentatul actor cu 5 kilograme de marijuana în avion. Starul din "Lost In Translation" a fost acuzat şi de dependenţă de alcool şi sex

21 septembrie, 2020
1 bill murray gettyimages 1182086098 jpg jpeg

Celebrul sărbătorit al zilei de azi a trăit episoade cel puţin la fel de interesante ori amuzante precum cele din filmele lui

Născut pe 21 septembrie 1950 în Illinois, Bill s-a lansat la celebra emisiune Saturday Night Live, câştigând un premiu Emmy, care l-a propulsat apoi în lumea filmelor de comedie. Au urmat nominalizări la Globul de Aur pentru roluri precum cel din celebrul Ghostbusters, dar trofeul l-a câştigat graţie filmului Sofiei Coppola, Lost In Translation. Căsătorit în 1981 cu Margaret Kelly, actorul a devenit tatăl a doi băieţi: Homer şi Luke. Dar deşi ai fi zis despre el că este omul unei singure căsnicii, Margaret şi Bill au divorţat din cauza aventurii lui cu Jennifer Butler - cea cu care s-a şi însurat în 1997, aceasta dăruindu-i alţi patru băieţi: Caleb, Jackson, Cooper şi Lincoln. Nici această căsnicie nu a durat, însă, în 2008 Murray depunând actele de divorţ.

Dincolo de partea sentimentală, viaţa talentatului actor are şi nişte episoade prea puţin cunoscute marelui public, scoase la iveală în cartea The Tao of Bill Murray, a lui Gavin Edwards. Volumul dezvăluie detalii absolut fascinante despre impredictibilul Bill, cum ar fi că a studiat Filozofia şi Istoria la Sorbona sau că s-a rătăcit de-a binelea în jungla balineză. Dar şi că... a fost prins pe aeroport cu aproape 5 kilograme de marijuana în bagaje. În paranteză fie spus, povestea lui cu marijuana este una lungă, prima soţie acuzându-l la procesul de divorţ nu doar de adulter, dar şi de dependenţă de marijuana, alcool şi sex, precum şi de comportament abuziv şi haotic. 

Dintre toate, Bill nu a negat niciodată consumul său de marijuana, pe care l-a şi recunoscut în episodul atât de hilar redat în cartea The Tao of Bill Murray. Totul s-a întâmplat pe 21 septembrie 1970, chiar acum 50 de ani, în ziua în care Bill împlinea 20 de ani. După ce şi-a sărbătorit ziua cu familia sa în Chicago, Murray era pregătit să se întoarcă în Denver, unde studia. Aşteptând la coadă să se îmbarce în avion, a găsit de cuviinţă să facă o glumă, lăudându-se unui alt pasager că are două bombe în bagaj. Unul dintre angajaţii aeroportului l-a auzit, astfel că Murray s-a trezit luat pe sus pentru a i se controla bagajele. La percheziţie nu s-a găsit nicio bombă. În schimb, avea aproape 5 kilograme de marijuana în bagaje, valorând circa 20.000 de dolari la acea vreme. Murray n-a mai apucat decât să înghită unul dintre cecurile clienţilor săi înainte de a fi arestat. "Tipul acela care mi-a dat cecul îmi datorează multe pentru asta", a concluzionat Bill amuzat. Arestarea lui a ajuns pe prima pagină în Chicago Tribune. Fiind la prima abatere, a primit 5 ani cu suspendare. Iar din această cauză, a fost exmatriculat din colegiul la care studia şi ironia face că asta l-a împins spre actorie... P.S. Studiile la Sorbona au venit mai târziu, când Bill a luat o pauză de 4 ani de la actorie tocmai în acest scop!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg