Bindi Irwin, mesaj emoţionant pentru regretatul ei tată

20 iunie, 2016
irwin, bindi jpeg

┼×i-a pierdut tat─âl acum zece ani, ├«ntr-un accident groaznic, ├«ns─â cum leg─âtura dintre ei a fost at├ót de special─â, Bindi Irwin nu pierde nicio ocazie s─â-l comemoreze.

TBT. Fotografia postată de Bindi în cinstea tatălui ei

Duminic─â, Bindi Irwin a demonstrat ├«nc─â o dat─â c├ót de mult ┼či-a iubit p─ârintele ┼či c├ót de tare ├«i simte lipsa acum. Fiica v├ón─âtorului de crocodili a postat pe o re┼úea de socializare un mesaj emo┼úionant la adresa tat─âlui s─âu, cu ocazia Zilei Tat─âlui.

ÔÇŁTe iubesc. Sper c─â te fac m├óndruÔÇŁ, este mesajul postat de adolescent─â cu ocazia Zilei Tat─âlui, pe o re┼úea de socializare, care a ├«nso┼úit o fotografie surprins─â acum c├ó┼úiva ani cu micu┼úa ┼či tat─âl s─âu, Steve Irwin.

├Än respectiva imagine, Bindi ┼či Irwin preg─âteau o plac─â de surf, am├óndoi fiind foarte bucuro┼či de timpul petrecut ├«mpreun─â. De altfel, ne amintim cu Steve o lua mereu pe Bindi, ├«n activit─â┼úile lui.

Bindi, al─âturi de fratele, mama ┼či iubitul ei

Cu doar o zi ├«n urm─â, Bindi postase o imagine ├«n care ap─ârea al─âturi de fratele Robert, mama Terri ┼či iubitul ei, Chandler Powell.

foto: Instagram