Blake Fielder-Civil: primele declaraţii după moartea lui Amy Winehouse

1 august, 2011

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Din punct de vedere sexual,

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Şi putem să-i spunem că a fost oricum, dar din punct de vedere sexual, ne-am înţeles perfect”.

De după gratii, unde se află pentru că a intrat prin efracţie într-o casă, Blake a spus că-şi dă seama care au fost problemele lor. „Nu poţi avea o relaţie cu un dependent de heroină. Dacă nu ai bani (n.r. de droguri), ieşi pe stradă să furi şi jumate din timp eşti în închisoare. Nu aşa se trăieşte”, a declarat el. Blake nu se consideră totuşi vinovat pentru dependenţa cruntă în care a alunecat Amy, deşi recunoaşte că era de faţă când aceasta a încercat heroina pentru prima dată. Bărbatul a mai ţinut să afirme că într-adevăr, păstrau în continuare legătura – iar Amy îl sunase cu doar o zi înainte să moară, implorându-l s-o lase să-l viziteze la închisoare.

Tot pentru documentarul TV, fostul soţ al artistei a mai explicat ce s-a întâmplat atunci când el şi Amy au fost pozaţi în 2007, pe străzile din Soho, cu urme de sânge pe faţă şi pe haine. „Ne-am certat îngrozitor, o luasem razna, iar eu am spart o sticlă şi m-am tăiat. Ea m-a privit şi, din teamă sau din dragoste şi dintr-un sentiment ciudat de loialitate, s-a tăiat şi ea”. Blake ispăşeşte acum o pedeapsă de 32 de luni în închisoarea Armley din Leeds.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique