Blake Lively a născut. L-a făcut tătic pe Ryan Reynolds a patra oară

13 februarie, 2023
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg

Blake Lively a născut cel de-al patrulea său copil, ea și soțul său, Ryan Reynolds, erau foarte fericiți când au aflat că vor deveni părinți pentru a patra oară.

Ei bine, familia s-a extins, anunță în exclusivitate publicația Page Six și e clar că nu vom vedea prea curând vreo imagine cu bebelușul, întrucât Blake Lively și Ryan Reynolds au niște reguli foarte stricte în ceea ce privește expunerea copiilor în social media.

Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (2) jpg

Mai exact, aceasta nu există pentru familia lor. Actrița s-a și supărat pe presă la un moment dat, căci după anunțul neașteptat al celei de-a patra sarcini, fotoreporterii se tot înghesuiau în jurul casei lor.

Drept pentru care, Blake Lively a postat poze cu burtica și i-a rugat pe curioși să-i lase familia în pace, întrucât nu au voie să le fotografieze copiii fără permisiune.

Starul din ”Age of Adaline” are acum 35 de ani și este o mămică tânără și înfloritoare, care nu se plictisește cu patru copii acasă.

Ea a postat duminică o imagine cu soțul său și cu mama sa, în care se vede clar că nu mai are burtică. Ba mai mult, Blake Lively este într-o formă de zile mari, dovedind că e capabilă să-și revină imediat din punct de vedere fizic, chiar și după a patra sarcină.

Blake Insta PNG

Blake Lively s-a măritat cu simpaticul Ryan Reynolds în 2012 și au devenit părinți prima dată doi ani mai târziu. Fiica James are acum 8 ani, Inez are 6, iar Betty doi ani.

Familia l-a împlinit pe Ryan Reynolds, actorul de 46 de ani, care a început să vadă fericirea vieții că este acasă, în cadrul unui cămin, locul în care îi place cel mai mult să stea. A devenit un familist convins, iar al patrulea copil cu siguranță că-l va apropia și mai tare de familie.

Lucru care îl determină să fie și foarte responsabil, căci Ryan Reynolds s-a implicat anul trecut într-o campanie de conștientizare a cancerului de colon, unde a detaliat pe contul său de Youtube ce trebuie să facă un bărbat, pentru sănătatea lui, odată ce a trecut de 45 de ani.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg