Blake Lively, apariţie uimitoare la MET Gala. A fost o divă în rochia de inspiraţie victoriană

8 mai, 2018
Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala   Outside Arrivals jpeg

Blake Lively a mai marcat ├«nc─â o apari┼úie memorabil─â la Met Gala. Celebrul eveniment reune┼čte ├«n fiecare an cele mai mari actri┼úe ┼či c├ónt─âre┼úe care ├«mbrac─â haine tematice pentru o defilare spectaculoas─â pe covorul ro┼ču. ├Än 2018 au dus moda la un alt nivel, tema de anul acesta fiind una cu influen┼úe din biserica catolic─â ┼či hainele papale.

image

Actri┼úa a purtat o rochie imens─â, cu tren─â, ├«ntr-o culoare regal─â, marsala, brodat─â cu fire aurii ┼či mii de pietre pre┼úioase. A ales pentru evenimentul de luni seara o crea┼úie marca Versace cu care a reu┼čit s─â ├«nroarc─â toate privirile. ├Än aceast─â rochie din dantel─â transparent─â ┼či brodat─â cu m─ârgele pe picior, cu un decolteu imens ┼či o tren─â, Blake nici nu avea cum s─â treac─â neobservat─â.

image

Anul trecut a purtat tot o crea┼úie Versace cu o explozie de pene de culoare albastru ├«n partea de jos. A meritat tot efortul s─â poarte aceast─â rochie, pentru c─â da data aceasta a durat 600 de ore pentru brodarea corsetului, ├«ncrustat cu m─ârgele ┼či pietre colorate. Mai presus de rochia impun─âtoare, ea ├«ns─â┼či o comoar─â, Blake a fost accesorizat─â cu bijuterii ├«n valoare de peste 2 milioane de dolari, de la Lorraine Schwartz.

image

Rezultatul final, o apari┼úie de excep┼úie, una demn─â de un bal regal ├«n epoca victorian─â. Iar accesoriul auriu cu care ┼či-a ├«mpodobil cocul a fost genial.

image

Crea┼úia personalizat─â, acest cerc auriu cu diamante de culoarea ┼čampaniei de 100 de carate, al─âturi de cerceii ┼či colierul cu smaralde columbiene ┼či diamante de 30 de carate, ├«ncrustate ├«n aur de 18 carate, dar ┼či de br─â┼ú─ârile din aur ┼či de cele trei inele cu diamante ┼či rubine, dar ┼či de inelul ei de logodn─â, semnat Lorraine Schwartz, au f─âcut din apari┼úia actri┼úei cea mai extravagant─â ┼či de lux de la MET Gala.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg