Blestemul Angelinei Jolie a fost spart de Oscaruri. Sau de ce nu am văzut nici urmă de Angelina la Oscaruri!

10 februarie, 2020
2 deschidere buna laura bobo brad jpg jpeg

Doi dintre câştigătorii premiilor Oscar au destinele marcate de Angelina Jolie, în viaţa personală, şi de aşteptarea unui Oscar, în viaţa profesională. Şi printr-o stranie coincidenţă, amândoi au câştigat mult râvnita statuetă acum

Brad Pitt a câştigat, în sfârşit, premiul Academiei Americane de Film pentru un rol, după 4 nominalizări, graţie interpretării sale din pelicula lui Quentin Tarantino. Asta, desigur, neluând în considerare Oscarul pentru cel mai bun film împărţit în 2014 cu toată echipa de la "12 Years a Slave". Se întâmplă la momentul potrivit pentru Brad, după ce şi-a reaşezat pe un alt făgaş viaţa, lăsând în urmă mariajul eşuat cu Angelina Jolie şi încercând să-şi reconstruiască relaţia cu copiii săi, profund afectată nu doar din cauza divorţului, ci şi, se pare, din cauza atitudinii Angelinei, care ar fi vrut să-i întoarcă pe copiii împotriva lui.

Citeşte şi: Cu cine s-a sărutat Brad Pitt la Oscar 2020

De cealaltă parte, Laura Dern şi-a primit şi ea, în sfârşit, recunoaşterea meritată pentru imensul ei talent actoricesc. După atâtea roluri bune făcute şi alte două nominalizări la Oscar, Laura a câştigat trofeul pentru magistrala interpretare a avocatei din "Marriage Story". Dar la rândul ei, Laura a avut destinul marcat de aceeaşi Angelina Jolie. Deşi puţini ştiu asta. Cum s-a întâmplat? Într-un mod foarte dureros pentru ea. În 1997, Laura forma un cuplu cu actorul Billy Bob Thornton şi era cât se poate de îndrăgostită. Erau unul dintre cele mai plăcute cupluri de la Hollywood, chiar dacă Billy nu renunţa la şapca de baseball (foto jos) nici pe covorul roşu. Însă iubirea lor nu a durat decât până în 1999. Iar asta din cauza Angelinei. Pentru că Billy Bob a părăsit-o pe Laura în cel mai urât mod posibil pentru Angie. "Am plecat de-acasă pentru a filma, iar în timp ce eram pe platourile de filmare, iubitul meu s-a căsătorit cu altă femeie şi de-atunci, nu am mai auzit de el", a spus Laura, referindu-se la căsătoria lui Bob cu Jolie (foto jos). "A fost ca o moarte subită. Pentru niciunul dintre noi nu a fost o încheiere şi o clarificare a situaţiei", a adăugat Laura, lăsând să se înţeleagă că toată acea situaţie a decurs astfel din cauza insistenţelor Angelinei ca Bob să rupă orice legătură cu ea. "Unii ar spune că am părăsit o femeie şi m-am însurat cu alta", a replicat Bob. "Dar asta m-a făcut pe mine şi pe altcineva fericit. Îmi pare rău că am cauzat suferinţă", a spus el cu insolenţă.

laura si bob gettyimages 51092012 jpg jpeg
angie si bob gettyimages 1165700 jpg jpeg

Este un episod care a contribuit la faima Angelinei de spărgătoare de case - mai ales dacă ne gândim că şi Brad Pitt a renunţat la mariajul cu Jennifer Aniston pentru Angelina. Aşadar, nu este de mirare de ce Jolie a absentat de la aceste Oscaruri. Nu ar fi putut defila pe covorul roşu printre privirile a doi oameni pe care i-a făcut să sufere: Brad Pitt şi Laura Dern. Dar, printr-o stranie coincidenţă, amândoi au câştigat în acelaşi an... Iar pentru Dern a fost cel mai frumos cadou de ziua ei, pe 10 februarie împlinind 53 de ani. Viaţa s-a răzbunat frumos.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg