Blestemul familiei Arethei Franklin

16 august, 2018
Aretha Franklin (9) jpeg

Ani de zile s-a temut să nu aibă soarta fraţilor săi, dar în cele din urmă a avut acelaşi destin.

image

Aretha Franklin a avut o carieră strălucită şi a rămas simbolul muzicii soul. Avea doar 1,65 m, dar o voce incredibilă, care îi dădea o statură impresionantă. În viaţa personală, însă, n-a fost fericită, trecând prin două mariaje sortite eşecului. Primul a durat şapte ani, alături de fostul manager Ted White (1962-1969), cu care are şi un copil, pe Ted White Jr (54); iar al doilea a ţinut doar şase ani, alături de Glynn Turman (1978-1984). Totodată, Aretha a mai avut alţi trei copii: pe Clarence (63), fiul primului ei iubit, Donald Burk; pe Edward (61), al cărui tată a fost Edward Jordan; şi Kecalf Cunningham (48), fiul lui Ken Cunningham.

Totodată, artista născută pe 25 martie 1942, în Memphis, Tennessee, era al patrulea dintre cei cinci copii ai unui predicator baptist şi ai unei cântăreţe de gospel, ceilalţi fraţi ai săi fiind Erma, Carolyn, Cecil şi Vaughn. Din păcate, familia lor a fost lovită, parcă, de un mare blestem, toţi găsindu-şi sfârşitul din cauza unei forme de cancer.

Prima care a avut probleme de sănătate a fost Carolyn, cântăreaţă, predicatoare şi activistă pentru drepturile civile, care a fost răpusă de un cancer la sân, în 1988.

Cecil, care i-a fost şi manager Arethei după divorţul de Ted White, a decedat în urma unui cancer pulmonar, în decembrie 1989.

Sora ei mai mare, Erma, a cântat mult timp cu Aretha, ca backing vocal. Din păcate, la vârsta de 64 de ani, s-a stins din viaţă din cauza unui cancer apărut la corzile vocale, în septembrie 2002.

În acelaşi an, s-a stins şi Vaughn, la două luni după Erma.

În aceeaşi perioadă, s-a zvonit că Aretha suferea de cancer pancreatic, dar s-a ferit să confirme diagnosticul. Ulterior aflam că i s-a îndepărtat o formaţiune canceroasă, artista slăbind enorm şi încercând să se ţină departe de alcool şi ţigări. Din păcate, astăzi şi-a luat "Adio" de la cei dragi, păşind în eternitate la 76 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya