Blestemul Kennedy loveşte din nou! O nepoată a lui Robert Kennedy şi fiul ei sunt daţi dispăruţi

4 aprilie, 2020
1 maeve kennedy gettyimages 1193630199 jpg jpeg

După cumplitul asasinat al lui JFK, iată că şi a patra generaţie are de pătimit!

O nouă tragedie a lovit celebra familie de politicieni din Statele Unite! Avocata Maeve Kennedy Townsend McKean (40) şi fiul său, Gideon (8), au fost daţi dispăruţi joi după-amiază în golful Chesapeake, după o partidă de canoe. Cel care a raportat dispariţia a fost chiar soţul lui Maeve, David McKean (38), care a relatat pentru The Washington Post faptul că soţia şi fiul său s-au urcat în canoe pentru a recupera o minge care ajunsese în apa ce trece prin dreptul proprietăţii lor din Shady Side, Maryland.

Autorităţile din Maryland, care continuă şi acum căutările celor doi, cred că barca a fost luată de curent. "Au ajuns tot mai departe şi n-au mai putut stăpâni barca, nu s-au mai putut întoarce", a mai declarat în lacrimi David.

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fiica cea mai mare a fostului ministru al justiţiei Robert Kennedy, ucis în 1968, şi nepoata preşedintelui J.F. Kennedy, asasinat în 1963.

Clanul Kennedy, una din familiile importante ale vieţii politice americane, a cunoscut numeroase tragedii. Preşedintele SUA John F. Kennedy (JFK) a fost asasinat la Dallas pe 22 noiembrie 1963. În iunie 1968, fratele său mai mic Robert, aflat într-o poziţie bună pentru a câştiga alegerile primarele din cadrul Partidului Democrat în vederea participării la scrutinul prezidenţial, a fost ucis în Los Angeles. Unul dintre fiii lui Robert Kennedy, David, a murit la vârsta de 28 de ani în urma unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984. Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit şi ea din cauza unei supradoze anul trecut, la 22 de ani. În 1999, fiul cel mic al lui JFK, John F. Kennedy Jr. a murit, împreună cu soţia sa Carolyn şi cumnata sa Lauren, într-un accident de avion în Massachusetts. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}