”Blestemul” lui Superman

9 aprilie, 2016
Film and Television jpeg

Batman v Superman: Dawn of Justice a început. Cine va câştiga? Căci, dacă pe marile ecrane, supereroul favorit al lumii pare invincibil, celor care i-au intrat în piele li s-au întâmplat lucruri misterioase...

Din 25 martie, pe marile ecra­ne din cinema, cei mai celebri supereroi luptă pentru supre­maţie. Şi pe cât sunt de adoraţi, pe-atât de discutaţi. În noul film, Batman, apărătorul Gothamului, temându-se de consecinţele acţiunilor nesupravegheate ale lui Super­man, îl provoacă. De aici, o poveste în care fiecare încearcă să salveze lumea în felul său. Dar adevăratul pericol se-ascunde sub altă mască... Cu toate acestea, şi-n viaţa re­ală s-au întâmplat lucruri ciudate. Unii din­tre cei care-au intrat în costumul lui Super­man ori care au jucat în filme ale francizei n-au avut cel mai fericit destin. E, oare, doar un mit hollywoodian care să suscite şi mai mult interesul pentru mult-aşteptatul film? Fanii, totuşi, sunt convinşi că e vorba doar despre nişte coincidenţe nefericite, care nu vor avea de-a face şi cu actorul Henry Ca­vill, cel care-l joacă pe S.

Christopher Reeve este cel mai cunoscut şi îndrăgit actor care l-a jucat pe Superman în patru filme. Tragedia a venit în 1995, când a rămas tetraplegic (cele patru membre paralizate) în urma unui accident, în timpul unei competiţii hipice. Decesul a survenit în 2004.

Christopher Reeve

Lee Quigley este cel mai mic Clark Kent din istoria personajului, căci era doar un bebeluş în filmul din 1978. Din păcate, a murit la doar 14 ani după ce a inhalat solvenţi.

Marlon Brando, Susannah York

George Reeves a apărut şi el într-un serial din anii ‘50, Aventurile lui Superman. A murit din cauza unei plăgi prin împuşcare, la 45 de ani. Deşi s-a constatat că a fost suicid, speculaţiile vorbesc despre crimă...

George Reeves

Richard Pryor s-a îmbolnăvit de scleroză multiplă la doar trei ani de la filmarea lui Superman III, în 1983. A decedat târziu, la 65 de ani, după ce şi-a pierdut capacitatea de-a vorbi.

Richard Pryor

Marlon Brando abia dacă a putut juca în filme, după rolul tatălui lui Superman, în 1978, îngrăşându-se foarte mult şi suferind de diabet.

Marlon Brando

Margot Kidder, cea care a jucat-o pe partenera supereroului, Lois Lane, tot în 1978, a suferit ulterior un accident rutier grav, primind apoi şi diagnosticul de tulburare bipolară.

Margot Kidder

Henry Cavill joacă împotriva lui Batman, interpretat de Ben Affleck, în noua producţie.

Henry Cavill

text: andreea enea. foto: guliver/rex features/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg