Blestemul Oscarului: statueta care le-a adus divorţul!

24 februarie, 2015

Cât de adevărat să fie? Adesea, succesul profesional nu merge mână-n mână cu cel din viaţa personală. Iar aceste actriţe au simţit-o pe pielea lor atunci când, la puţin timp după ce au câştigat un Oscar, au rămas singure. Julianne Moore, ai grijă!

Cât de adevărat să fie? Adesea, succesul profesional nu merge mână-n mână cu cel din viaţa personală. Iar aceste actriţe au simţit-o pe pielea lor atunci când, la puţin timp după ce au câştigat un Oscar, au rămas singure. Julianne Moore, ai grijă!

Reese Witherspoon

În martie 2006, actriţa a câştigat premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din „Walk The Line”, pentru ca, în luna octombrie a aceluiaşi an, să-şi anunţe despărţirea de Ryan Philippe.

Kate Winslet

Filmul „The Reader” i-a adus trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal în anul 2009. Un an mai târziu, Kate făcea publică informaţia că se despărţise de cel de-al doilea soţ al său, Sam Mendes.

Sandra Bullock

Cazul ei din 2010 este de altfel cel de la care a început să se discute serios despre un aşa-zis blestem al Oscarului. Care, culmea, ar acţiona cu predilecţie asupra sexului slab... Cert este că la o săptămână după ce Sandra a pus mâna pe statuetă în 2010, a izbucnit în presă scandalul infidelităţilor soţului său, Jesse James – care a culminat cu divorţul lor.

Halle Berry

„Monster’s Ball” i-a adus în anul 2002 Oscarul pentru cea mai bună actriţă. La scurt timp, soţul ei, Eric Benet, s-a internat la clinica de reabilitare pentru a-şi trata dependenţa de sex. Iar din acel punct, relaţia lor nu s-a mai însănătoşit, dar au ajuns să depună actele de divorţ abia doi ani mai târziu.

Hilary Swank

Actriţa a luat premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din „Million Dollar Baby” în 2005, iar doi ani mai târziu, punea punct căsniciei sale cu Chad Lowe.

Julia Roberts

În 2001, a câştigat Oscarul pentru rolul lui Erin Brockovich, iar câteva luni mai târziu a pus punct relaţiei de patru ani cu actorul Benjamin Bratt.

Helen Hunt

Ai zice că ea e un contra-exemplu. Helen s-a măritat cu Hank Azaria chiar la un an după ce a câştigat Oscarul pentru prestaţia din „As Good As It Gets”. Dar ce să vezi?! Mariajul a durat doar un an şi jumătate.

Renee Zellweger

La un an după ce a fost distinsă cu premiul Oscar pentru rolul din „Cold Mountain”, în 2004, Renee s-a despărţit de iubitul ei, muzicianul Jack White.

Jane Fonda

Performanţa ei din pelicula „Klute” i-a adus premiul Academiei Americane de Film în 1972, iar în 1973, a divorţat de regizorul Roger Vadim.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu