Blonda de la "Burlacul" a fost eliminată de la "Survivor". "Elena se chinuie să plângă!"

27 aprilie, 2022
Alexandra Duli a plecat de la Survivor Elena Chiriac se chinuie sa planga jpg

După 16 săptămâni, Alexandra Duli a părăsit competiţia din Republica Dominicană, sub privirile foştilor coechipieri, care au surprins fiece reacţie.

Fata care a venit tocmai din Marea Britanie să-l cucerească pe Andi Constantin la "Burlacul", sezonul trecut, a ajuns în competiţia "Survivor România", cu multă ambiţie şi cu gândul de a sta cât mai mult în Republica Dominicană. Dar chiar şi ea a fost surprinsă de tenacitatea de care a dat dovadă şi de cât de mult a reuşit să rămână în concurs.

Dacă Alexandra Duli a făcut parte, iniţial, din tabăra Războinicilor, ulterior ea a fost aleasă de Elena Chiriac să se alăture noii echipe a Vulturilor, formată din "echipaj mixt". În această nouă formulă, Alexandra Duli a părut că prinde noi aripi şi fiecare nouă victorie şi recompensă câştigată cu echipa îi dădeau senzaţia că poate ajunge chiar în semifinală.

Dar iată că drumul ei s-a oprit în momentul în care a fost nominalizată, alături de Elena Chiriac şi Marian Drăgulescu, să părăsească competiţia, după un Joc de Imunitate pierdut, în urma căruia nu s-a mai disputat şi Imunitatea individuală - regulile schimbându-se din nou, iar publicul devenind cel a cărui decizie cântăreşte tot mai mult în validarea concurenţilor rămaşi în cursa pentru titlul de "Survivor".

stanga
dreapta
Alexandra Duli Survivor 1 jpg
279343368 746260000148244 5170529684637177566 n jpg
Alexandra Duli Survivor 4 jpg
Alexandra Duli Survivor 3 jpg
Alexandra Duli Survivor 2 jpg
Alexandra Duli Survivor Alexandru Nedelcu jpg
Alexandra Duli Survivor Elena Chiriac jpg
Alexandra Duli Survivor Elena Chiriac 2 jpg
Alexandra Duli Survivor Stefania Stefan jpg

"Ştiam!" a fost primul cuvânt pe care Alexandra Duli a putut să-l spună, până s-o năpădească lacrimile. "Să-i rupeţi săptămâna asta!", le-a transmis ea Vulturilor.

Din cealaltă tabără, Alexandru Nedelcu a sesizat imediat uşurarea cu care a primit vestea Elena, dar şi noul "rol" pe care ar fi vrut să-l joace, chipurile: "Elena se chinuie să plângă. Ia uite", a spus el, spre amuzamentul celorlalţi Tigri, care şi-au mai arătat antipatia şi în alte ocazii faţă de Elena Chiriac. Asta în timp ce o altă fostă Războinică, Ştefania Ştefan, a plâns la aflarea rezultatului votului.

„Vreau să vă mulțumesc la toți pentru o experiență de viață și la cei dragi de acasă care m-au votat, m-au susținut și cu siguranță și acum au crezut în mine. Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. N-am niciun regret. Am fost eu 100%, Alexandra Duli, guralivă, nebună, nu v-am lăsat pe niciunul să faceți cum ați vrut”, este o parte din discursul Alexandrei înainte de a-și lua rămas bun de la colegi.  Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg