Boala care i-a adus sfârșitul lui Larry Hagman, J.R Ewing din „Dallas”! S-a stins în 2012, la 81 de ani

30 august, 2024

Larry Hagman, cunoscut pentru rolul lui J.R. Ewing din serialul „Dallas”, a murit în noiembrie 2012 din cauza unor complicații. Actorul fusese diagnosticat cu cancer la gât.

larry hagman jpeg

În noiembrie 2012, vestea că Larry Hagman a murit a întristat o mulțime de fani. „Când a murit, era înconjurat de cei dragi”, a spus familia lui într-o declarație transmisă la acel moment pentru Dallas Morning News. „A fost o trecere liniștită, exact așa cum și-a dorit. Familia solicită intimitate în acest moment”.

„Acest lucru este atât de trist. Larry a fost într-adevăr cineva care a fost iubit de toată lumea”, spune agentul său Joel Dean pentru publicația People. „În special de mine. El a fost cel mai iubitor, minunat, generos om”. 

Larry Hagman, transplant de ficat și diagnostic de cancer la gât

La sfârșitul anului 2011, Larry Hagman, care a suferit un transplant de ficat în 1995, a anunțat că are cancer la gât în stadiul 2, dar a semnat, de asemenea, pentru a juca în reluarea serialului „Dallas” de către TNT.

Spectacolul, care a fost difuzat inițial pe CBS din 1978 până în 1991, a început în 2012 filmările pentru cel de-al doilea sezon pentru canalul de cablu. „Larry s-a întors în iubitul său Dallas, repunând în scenă rolul iconic pe care îl iubea cel mai mult”, se arata în declarația familiei.

Potrivit Morning News, Linda Gray și Patrick Duffy, colegii lui Hagman din serialul „Dallas”, erau alături de el la Medical City Dallas Hospital când a murit. 

Larry Hagman, copia fidelă a lui J.R Ewing din serialul „Dallas”

Kristina, fiica lui Larry Hagman, și-a acuzat părintele că era un alcoolic. Larry organiza petreceri acasă şi se lăuda întotdeauna cu mariajul solid pe care îl avea cu Maj Axelsson, soţia care i-a fost întotdeauna fidelă în cei 58 de ani de căsătorie şi s-a luptat ca să îl facă fericit. Actorul a dezvăluit cândva că se consideră norocos pentru că a abţinut această căsătorie. “Întâlnirea cu Maj, care este suedeză, acum 58 de ani, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Eram militar şi aveam baza în Marea Britanie. Ea lucra aici ca designer. Am aşteptat patru ani înainte să formăm o familie”, povestea starul.

Kristina spunea însă că tatălui ei nu-i păsa de ei, copiii lui, şi de siguranţa lor, pentru el conta mai mult reputaţia lui. Îşi dorea ca oamenii să îl perceapă ca pe un tip amuzant. Voia ca lumea să ştie că este diferit de personajul său înşelător, trist, din „Dallas”. Dar, în realitate, şi-a trădat în mod repetat soţia şi şi-a adus iubitele în casă, asta după ce avea grijă să informeze pe toată lumea că îi erau doar prietene.

Larry şi Maj au avut doi copii: Heidi Kristina, care s-a născut în 1958, şi Preston, care a sosit patru ani mai târziu. Actorul din Dallas a plecat pentru totdeauna în 2012, iar soţia lui în 2016. În ciuda aventurilor sale, Maj Axelsson şi-a iubit soţul şi a rămas cu el până la final.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg