Boala i s-a agravat, Selena Gomez în lacrimi! ”Mă doare îngrozitor”

4 noiembrie, 2022
1 selena gomez 1profimedia 0428447299 jpg jpeg

Selena Gomez se luptă cu o boală necruțătoare și, din păcate, aceasta se manifestă din ce în ce mai agresiv. Artista este pusă efectiv la zid de durere.

Selena Gomez poate fi văzută în timp ce izbucnește în plâns de durere, în cadrul documentarului său Apple “My Mind & Me,” când a realizat că boala sa autoimună s-a agravat.

”Nu am mai simțit-o așa de când eram foarte tânără”, mărturisește Selena Gomez. Artista a fost supusă și unui transplant de rinichi în 2017, când a ajutat-o buna sa prietenă Francia Raisa, care nu apare în material.

Selena Gomez e foarte sinceră cu urmăritorii săi: ”Acum mă doare rău, chiar de dimineață, de când mă trezesc. Încep de atunci să plâng, căci efectiv nu mai pot”, dezvăluie artista printre lacrimi.

”Cred că trecutul și greșelile mele sunt motivele care mă conduc la depresie.”, mai spune Selena Gomez.

În protocolul tratamentului de lupus, Selena Gomez primește inclusiv perfuzii. Vedeta de doar 30 de ani a ajuns să trăiască un iad. Lupusul îi cauzează atrofie musculară și dureri și tot din acest motiv a făcut și miozită.

Miozita este un termen folosit pentru a descrie inflamația cronică, progresivă a mușchilor. Afecțiunea este rară, de aceea poate fi greu de diagnosticat, iar cauzele ei nu sunt în totalitate cunoscute. Boala poate fi întâlnită la orice vârstă, iar riscul este mai mare în cazul femeilor. Simptomele pot să apară brusc sau treptat și se pot manifesta foarte diferit, de la durere și oboseală, până la probleme de respirație și de înghițire.

Lupusul eritematos sistemic este o afecțiune autoimună cronică, inflamatorie care apare atunci când sistemul imunitar al organismului produce anticorpi îndreptați împotriva propriilor structuri (țesuturi și organe). Inflamația cauzată de lupus poate afecta articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii.

Problemele celebrei Selena Gomez însă nu se opresc aici. Vedeta a mai fost diagnosticată și cu tulburare bipolară, iar în urmă cu câțiva ani a suferit o depresie cruntă.

Selena a lansat și o platformă orientată pe sănătatea mentală, unde oamenii pot găsi informaţii legate de problemele cu care te poţi confrunta din acest punct de vedere. Sunt resurse documentate şi vrea să construiască în jurul ”Wondermind” o comunitate de sprijin, unde oamenii să simtă că nu sunt singuri şi că sunt înţeleşi.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg