Bob Saget, o nouă ipoteză a morţii. Dispariţia actorului din serialul "Casa plină" naşte tot mai multe controverse

24 februarie, 2022
5 sag jpg jpeg

Autorităţile din Florida care investighează moartea starului cred acum că acesta a căzut şi s-a lovit cu capul de podeaua de marmură din baia camerei sale de hotel, apoi şi-a recăpătat cunoştinţa şi s-a urcat în pat, unde a fost găsit mort  12 ore mai târziu. 

Saget, în vârstă de 65 de ani, a murit în urma unei sângerări cerebrale pe 9 ianuarie, în camera sa din hotelul de lux Ritz-Carlton din Orlando. Moartea lui este considerată un accident.

Anchetatorii au crezut iniţial că actorul s-a lovit cu ceafa de tăblia patului, în ciuda faptului că legiştii au spus că rănile sale erau atât de grave încât ar fi putut rezulta din lovirea cu o bâtă de baseball.

Potrivit camerelor de supraveghere de la hotel, Saget a fost văzut ultima dată în viaţă la 2.17 dimineaţa, pe 9 ianuarie, când a intrat  în camera sa de la etajul al nouălea al hotelului şi atârnat semnul cu „Nu deranjaţi” pe clanţa uşii, apoi a încuiat. Nu a fost văzut intrând sau ieşind din cameră până în jurul orei 16 în acea după-amiază, când  cei de la hotel l-au găsit pe Saget mort pe pat. Se estimează că starul ar fi murit la 4 dimineaţa. Bob avea, de asemenea, COVID-19 atunci când şi-a pierdut viaţa, dar boala nu a jucat un rol în moartea sa.

Văduva lui Saget, Kelly Rizzo, şi cele trei fiice ale sale au demarat o acţiune în justiţie pentru a interzice autorităţilor din Florida să facă publice fotografii şi alte documente din timpul anchetei.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg