Bobby din serialul Dallas, detalii despre dragostea întâlnită în pandemie. Când s-au sărutat pentru prima dată Patrick Duffy şi Linda Purl

29 iulie, 2021
16 duf jpg jpeg

Când Patrick Duffy şi-a pierdut soţia după 43 de ani de convieţuire, în 2017, nu se aştepta să găsească din nou dragostea, dar asta s-a schimbat când a cunoscut-o pe Linda Purl.

Idila lor s-a născut în timpul pandemiei, în timpul unei conversaţii de grup. Cei doi au vorbit săptămâni întregi până să ajungă la primul sărut.

“Am vorbit pe  Zoom în fiecare seară, pentru două sau trei ore. Am avut timp să ne explorăm trecutul nostru, iubirile. Am ascultat muzică împreună. Practic, am reuşit să bifăm lucruri care, de obicei, au loc pe perioada a luni de zile de relaţie. „Ajungi într-un punct în care te gândeşti:„ Totul este despre ea. Cum o fac să zâmbească? ”, a povestit Duffy. „Am eliminat toate încercările şi erorile care au loc în relaţiile tinere. Totul este pozitiv".

stanga
dreapta
5 bob10 jpg jpeg
6 bob11 jpg jpeg
7 bob14 jpg jpeg
8 bob19 jpg jpeg
9 bob20 jpg jpeg
10 bob18 jpg jpeg
14 bob7 jpg jpeg
16 duf jpg jpeg

Actorul din Dallas a fost căsătorit cu balerina Carlyn Rosser din 1974 până la moartea sa, în 2017, după ce a pierdut lupta în faţa cancerului. Starul mărturiseşte că şi-a petrecut o mare parte din anii de văduv concentrându-se asupra celor doi copii pe care îi are.

Adevăratul test al relaţiei lor a venit atunci când au fost în împreună în Vancouver, unde aveau ceva de filmat. Duffy locuieşte în California şi Purl are casa în Colorado.

„Atunci ne-am cunoscut cu adevărat, fără influenţe exterioare care să ne împovăreze”, a spus Duffy. „Am aflat că ţintim în aceeaşi direcţie. Să aştepţi cu nerăbdare fiecare moment în care poţi fi cu cineva este un adevărat cadou într-o relaţie”, a adăugat Duffy. „Sunt uimit de fiecare dată când îmi dau seama că această femeie uimitoare mă iubeşte. Este wow! "

Cuplul caută acum proiecte în care să se implice împreună.

„Viaţa este plină de surprize, atât bune, cât şi rele”, a spus Purl. Eu şi Patrick nu căutam asta. Nu ne-am aşteptat să ajungem să ne iubim. Nu renunţaţi niciodată ".

Duffy a declarat anterior că moartea soţiei sale a avut loc pe neaşteptate, făcând pierderea ei cu atât mai dureroasă.

„A fost o surpriză când aplecat”, a spus Duffy. „Nu a existat niciun semn.  Băieţii mei erau acolo , dar mi-am dat seama, de asemenea, că, oricât încercau să-l sprijine pe bătrânul tată, sunt probabil mai adaptat la acest set de circumstanţe decât ei. Ajungi la o anumită vârstă şi îţi dai seama că drumul din faţă este mult mai scurt decât drumul din spate ".

Duffy este conştient că trebuie să meargă înainte, atât pentru el, cât şi pentru familia sa. Cu toate acestea, actorul spune că va continua să preţuiască amintirile pe care le are cu Rosser.

„Nu există greşeli în viaţă”, a spus el. „Pot vedea fiecare gard pe care l-am rupt şi pot crea valoare din tot ceea ce am făcut dacă mi se acordă suficient timp. Am muncit din greu pentru a profita din plin de viaţă şi mi-a fost bine ”.