Bobby Păunescu îşi petrece vacanţa în Italia alături de fosta cucerire a lui Justin Bieber, un supermodel american

21 august, 2019
1 bobby paunescu jpg jpeg

După despărţirea de soţia sa, Alice Peneacă, omul de afaceri şi producătorul Bobby Păunescu a fost extrem de discret cu viaţa personală. Recent, însă, el a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă femeie, supermodelul american Alyssa Arce.

Aflat în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia, Bobby a închiriat zilele acestea, împreună cu nişte prieteni, un yach de lux. Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi superba Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor. Aceasta postează foarte multe fotografii cu ea în ipostaze sexy, iar în timpul vacanţei pe yach, în Sicilia, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă ne face să credem că ar fi chiar Bobby. Într-una dintre filmări, un prieten ei îi observă stând pe acelaşi şezlong pe yacht şi întreabă, ostentativ: „Ce se petrece aici?”, adică… între voi.

        View this post on Instagram                   The best part of Boat Life is total privacy 🔞| 📷- @govindski A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on Aug 20, 2019 at 6:05am PDT

View this post on Instagram

The best part of Boat Life is total privacy 🔞| 📷- @govindski

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

De altfel, din story-urile postate de omul de afaceri, reiese că cei doi au urmărit în cinematograful privat de pe yacht un film şi desene animate, simţindu-se foarte bine împreună.

La mal, Alyssa şi Bobby sunt cazaţi în aceeaşi vilă de lux din Positano, iar pozele ei nu ratează niciun Like de la cel care a admirat întotdeauna femeile foarte sexy.

        View this post on Instagram                   Sail away with me honey, my heart is in your hands. ⛵️| 📷- @raffgrosso A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on Jan 24, 2019 at 9:34am PST

View this post on Instagram

Sail away with me honey, my heart is in your hands. ⛵️| 📷- @raffgrosso

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

Cine este Alyssa Arce?

Născută în Carolina de Sud, aceasta a visat încă de mică să devină model. Visul i s-a îndeplinit încă din adolescenţă, iar frumuseţea ei nu a trecut neobservată, fiind una dintre fetele alese drept Playboy Mate în 2013, pentru celebra revistă pentru adulţi. Un an mai târziu, pe vremea când Justin Bieber era încă într-o relaţie cu Selena Gomez, paparazzi surprindeau câteva ipostaze tandre, pe un yacht din Ibiza, între Justin şi nimeni alta decât Alyssa Arche. Povestea lor nu a continuat, însă Alyssa a câştigat un generos capital de imagine.

foto: Instagram

bobby iubita click jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg