Bobby Păunescu îşi petrece vacanţa în Italia alături de fosta cucerire a lui Justin Bieber, un supermodel american

21 august, 2019
1 bobby paunescu jpg jpeg

După despărţirea de soţia sa, Alice Peneacă, omul de afaceri şi producătorul Bobby Păunescu a fost extrem de discret cu viaţa personală. Recent, însă, el a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă femeie, supermodelul american Alyssa Arce.

Aflat în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia, Bobby a închiriat zilele acestea, împreună cu nişte prieteni, un yach de lux. Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi superba Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor. Aceasta postează foarte multe fotografii cu ea în ipostaze sexy, iar în timpul vacanţei pe yach, în Sicilia, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă ne face să credem că ar fi chiar Bobby. Într-una dintre filmări, un prieten ei îi observă stând pe acelaşi şezlong pe yacht şi întreabă, ostentativ: „Ce se petrece aici?”, adică… între voi.

        View this post on Instagram                   The best part of Boat Life is total privacy 🔞| 📷- @govindski A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on Aug 20, 2019 at 6:05am PDT

View this post on Instagram

The best part of Boat Life is total privacy 🔞| 📷- @govindski

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

De altfel, din story-urile postate de omul de afaceri, reiese că cei doi au urmărit în cinematograful privat de pe yacht un film şi desene animate, simţindu-se foarte bine împreună.

La mal, Alyssa şi Bobby sunt cazaţi în aceeaşi vilă de lux din Positano, iar pozele ei nu ratează niciun Like de la cel care a admirat întotdeauna femeile foarte sexy.

        View this post on Instagram                   Sail away with me honey, my heart is in your hands. ⛵️| 📷- @raffgrosso A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on Jan 24, 2019 at 9:34am PST

View this post on Instagram

Sail away with me honey, my heart is in your hands. ⛵️| 📷- @raffgrosso

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

Cine este Alyssa Arce?

Născută în Carolina de Sud, aceasta a visat încă de mică să devină model. Visul i s-a îndeplinit încă din adolescenţă, iar frumuseţea ei nu a trecut neobservată, fiind una dintre fetele alese drept Playboy Mate în 2013, pentru celebra revistă pentru adulţi. Un an mai târziu, pe vremea când Justin Bieber era încă într-o relaţie cu Selena Gomez, paparazzi surprindeau câteva ipostaze tandre, pe un yacht din Ibiza, între Justin şi nimeni alta decât Alyssa Arche. Povestea lor nu a continuat, însă Alyssa a câştigat un generos capital de imagine.

foto: Instagram

bobby iubita click jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg