Bobonene a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în ianuarie: „Mă bucur că trăiesc. Eram foarte speriat“

4 februarie, 2019
1 bobonete probleme sanatate jpg jpeg

La începutul acestui an, Mihai Bobonete, cunoscut şi ca Bobiţă din „Las Fierbinţi“, a trecut prin momente cumpite, după ce a acuzat dureri în zona plămânilor şi a fost internat de urgenţă în spital.

După ce a ajuns în spital, Bobonete a fost operat, însă atât el, cât şi alte vedete, printre care Adrian Văncică şi Dani Oţil, i-au ţinut pe fani la curent cu starea în care se afla comediantul. Din cauza problemelor şi a operaţiei, Mihai Bobonete a fost nevoit să-şi anuleze unele spectacole de stand-up comedy, însă imediat după ce a fost externat din spital a fost invitatul lui Răzvan Exarhu la Rock FM, acolo unde a vorbit despre perioada grea prin care a trecut.

image

„Mă bucur că trăiesc şi că sunt aici. Era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic şi mulţumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnelor asistente, tuturor. M-a ajutat şi doctorul care mi-a ţinut un discurs motivaţional înainte de operaţie. Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos, că sunt un om bun. Chestia asta să ţi-o spună un om care nu te cunoaşte... El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine. Eram foarte speriat înainte de operaţie şi a venit la mine şi m-a ajutat, pentru că nu avea cine“, a spus Bobiţă din „Las Fierbinţi“.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg