Bogdan de la „Insula iubirii“, dezvăluiri incredibile despre Hannelore: „Ea a pierdut o sarcină“

30 ianuarie, 2019
1 insula iubirii hannelore si bogdan s au casatorit 7 jpg jpeg

Telenovela care îi are ca protagonişti pe Bogdan, Hanne şi Andi, care au participat anul trecut la „Insula iubirii“, este departe de a fi încheiată.

Zilele trecute, Andi a fost invitat în studioul Antena Stars, iar Bogdan a intrat prin telefon, pentru a vorbi despre fosta lui relaţie şi despre cum se simte în prezent.

„Cel puţin eu am făcut nunta pentru a salva cumva relaţia. Nu am făcut nunta pentru bani, am avut cheltuieli mai mari. Totul s-a rupt când am simţit că nimic nu s-a reparat. Nici după experienţa din Thailanda, nici după discuţii. Îi mulţumesc lui Andi că m-a ajutat să văd unele lucruri. Ne-am întâlnit în Cluj, dar n-am apucat să stăm de vorbă. Vreau să cred că am luat decizia de comun acord cu Hanne. Pentru mine, cel puţin, este o decizie benefică, sunt liniştit, fericit şi o să-mi continui viaţa“, a spus Bogdan.

Fostul concurent de la „Insula iubirii“ a dezvăluit apoi că nu a mai vorbit deloc cu Hanne şi că nu l-ar deranja dacă ea ar avea o relaţie cu Andi: „Nu am mai discutat sau detaliat nimic cu Hanne. Sper să îşi pună ordine în viaţă. Eu văd că încă nu şi-a pus totul cap la cap, dar sper să o facă. Nu m-ar deranja să o văd împreună cu Andi. Sincer să fiu, am încercat să aduc în discuţie încheierea relaţiei imediat după emisiune, dar când iubeşti... iubeşti. Dar nu poţi să mai ai 100% încredere după emisiune“.

image

Marţi seară, cel care a fost într-un studio a fost Bogdan, care a fost invitatul lui Dan Capatos la „Xtra Night Show“. Fostul soţ al lui Hanne a vorbit despre „Insula iubirii“, dar a făcut unele dezvăluiri incredibile şi despre cea care i-a fost parteneră.

„Emisiunea am văzut-o separat, eram deja despărţiţi. Din 28 aprilie, când a fost nunta, până pe 20 octombrie am mai fost împreună. Tot n-a mers. Adică nimic. Şi eu m-am şocat la fel ca voi. Ea n-a ştiut esenţa emisiunii. Ştia că e filmată, dar n-a ştiut ideea de bază. Amândoi am pus punct şi am simţit asta. Decizia a fost luată de comun acord. Nu mai ştiu nimic de ea, nu ştiu dacă are o relaţie. Nu ştiu povestea cu Raul, nu ştiu mesajele, nu mă interesează. Noi tot timpul ne-am pus problema de copil. Ea a pierdut şi o sarcină“, a spus Bogdan.

În plus, el a afirmat că nu crede că Hanne va avea o relaţie cu Andi şi a spus din nou că nu mai păstrează legătura cu aceasta: „Eu nu cred că e cu Andi. Nici nu cred că va fi cu Andi, să zicem într-o relaţie. Au fost la un târg de nunţi împreună, s-au întâlnit, mai departe nu ştiu şi nici nu mă interesează. Ea mi-a reproşat că ar fi vrut mai multe lucruri de la mine, mai multă dăruinţă. Ea e în aceeaşi oală. Nu există relaţie perfectă. Cea mai bună prietenă a ei este mama ei şi când se ducea acasă prezenta cum merg lucrurile, partea ei de adevăr. Şi eu am ajuns personajul negativ fără să am drept la replică. Nu prea m-am intersectat cu părinţii ei la nuntă. Acum, relaţia este inexistentă la propriu. Niciun fel de contact“.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg