Bogdan de la „Insula iubirii“, relaţie nouă: „Fii cu cineva care îţi topeşte inima“! A dezvăluit când a părăsit-o pe Hanne

17 ianuarie, 2019
1 bogdan insula iubirii jpg jpeg

A fost umilit de partenera lui la „Insula iubirii“, însă a trecut peste toate şi, până la urmă a luat-o de soţie în vara anului trecut. Este vorba despre Bogdan, care a ajuns în Thailanda alături de Hanne şi care era sigur că are lângă el femeia perfectă.

Imediat după ce au ajuns în Thailanda, Hanne a ţinut să precizeze că arată mai bine decât toate femeile participante la emisiune, fie că ele sunt ispite sau concurente. Apoi, a dat dovadă de o falsitate ieşită din comun, s-a îndrăgostit de ispita Andi şi a spus despre Bogdan că nu face nimic şi că ea este o divă.

După nenumărate atacuri la adresa celui alături de care a ajuns la „Insula iubirii“, Hanne a spus că îl iubeşte enorm şi că nu vrea să îl piardă, iar după terminarea filmărilor cei doi au rămas împreună, iar în vara lui 2018 au făcut nunta. Totul se întâmpla înainte ca emisiunea să fie difuzată de Antena 1!

image

Din păcate, odată cu difuzarea emisiunii, întreaga ţară a văzut cum se comportă Hanne şi cât de urât vorbeşte despre iubitul ei, iar lumea îl compătimea pe acesta şi, în acelaşi timp, nu îl înţelegea cum poate să stea cu o astfel de femeie alături. Totul s-a schimbat radical însă atunci când lumea a aflat că Bogdan şi Hanne au făcut nunta imediat după ce au ajuns înapoi în ţară. El nu a mai fost compătimit, ci a fost la rândul lui pus la zid, deoarece a luat-o de soţie pe cea care l-a defăimat public.

În urmă cu doar câteva săptămâni, în mediul online a apărut informaţia că Bogdan şi Hanne nu mai formează un cuplu, iar când ştirea a fost preluată de toată presa, cei doi au confirmat că s-au despărţitit. Acum, fostul concurent de la „Insula iubirii“ face mai multă lumină în acest caz şi dezvăluie că nu mai formează un cuplu cu Hanne încă din luna octombrie! Adică la aproximativ şase luni după ce deveniseră soţ şi soţie.

image

„Suntem despărţiţi de trei luni. Este vreo regulă care spune cât timp trebuie să stai singur? Dacă nu mai avem nicio treabă, trebuie să arunc şi eu cu pietre? Asta ţine de educaţie“, le-a răspuns Bogdan fanilor de pe Instagram care îl întrebau de când nu mai este cu Hanne şi de ce i-a luat în continuare apărarea în public, chiar dacă nu mai formau un cuplu.

Mai mult decât atât, el a postat o fotografie realizată într-o casă din Târgu Mureş, iar din descriere se înţelege că fostul concurent de la „Insula iubirii“ are o nouă relaţie: „Fii cu cineva care îţi topeşte inima“.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg
Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg
Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg
FotoJetBafta (2) jpg
Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
FotoJetBrad jpg