Bogdan de la „Insula iubirii“ se gândeşte iar la Hanne? Mesaj ciudat postat pe Instagram: „Sunt încă aici... aştept“

22 ianuarie, 2019
1 bogdan ionescu insula iubirii jpg jpeg

Unul dintre cele mai controversate cupluri din cel mai recent sezon al emisiunii „Insula iubirii“ a fost cel format din Bogdan Ionescu şi Hannelore Ulrich, parteneri care au trecut peste toate problemele şi infidelităţile şi au decis să se căsătorească după terminarea show-ului de la Antena 1.

Din păcate pentru ei, însă de aşteptat pentru fanii emisiunii, Bogdan şi Hanne nu au rezistat mult timp în calitate de soţ şi soţie, iar în urmă cu trei luni, după cum a spus chiar fostul concurent de la „Insula iubirii“, sau despărţit.

În ultimele săptămâni, în mediul online au tot circulat informaţii potrivit cărora Bogdan ar avea deja o nouă relaţie, însă cea mai recentă postare a lui de pe Instagram i-a pus pe toţi pe gânduri. El a postat o fotografie în care apare în timp ce vorbeşte la telefon, iar mesajul de lângă imagine a fost unul ciudat: „One call can change everything #saysomething #imwaiting #imstillhere“ („Un apel poate schimba totul. Spune ceva. Aştept. Sunt încă aici“).

Imediat, fanii emisiunii au reacţionat şi au spus că ar fi vorba despre una dintre femeile care este prietenă cu Bogdan pe Instagram şi care îi dă like-uri şi comentarii aproape non-stop, însă acesta a negat că ar fi vorba despre acea femeie: „La momentul potrivit o să aflaţi dacă voi fii atât de norocos să am parte de această femeie minunată“.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg
Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg
Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg