Bogdan de la „Insula iubirii“ se gândeşte iar la Hanne? Mesaj ciudat postat pe Instagram: „Sunt încă aici... aştept“

22 ianuarie, 2019
1 bogdan ionescu insula iubirii jpg jpeg

Unul dintre cele mai controversate cupluri din cel mai recent sezon al emisiunii „Insula iubirii“ a fost cel format din Bogdan Ionescu şi Hannelore Ulrich, parteneri care au trecut peste toate problemele şi infidelităţile şi au decis să se căsătorească după terminarea show-ului de la Antena 1.

Din păcate pentru ei, însă de aşteptat pentru fanii emisiunii, Bogdan şi Hanne nu au rezistat mult timp în calitate de soţ şi soţie, iar în urmă cu trei luni, după cum a spus chiar fostul concurent de la „Insula iubirii“, sau despărţit.

În ultimele săptămâni, în mediul online au tot circulat informaţii potrivit cărora Bogdan ar avea deja o nouă relaţie, însă cea mai recentă postare a lui de pe Instagram i-a pus pe toţi pe gânduri. El a postat o fotografie în care apare în timp ce vorbeşte la telefon, iar mesajul de lângă imagine a fost unul ciudat: „One call can change everything #saysomething #imwaiting #imstillhere“ („Un apel poate schimba totul. Spune ceva. Aştept. Sunt încă aici“).

Imediat, fanii emisiunii au reacţionat şi au spus că ar fi vorba despre una dintre femeile care este prietenă cu Bogdan pe Instagram şi care îi dă like-uri şi comentarii aproape non-stop, însă acesta a negat că ar fi vorba despre acea femeie: „La momentul potrivit o să aflaţi dacă voi fii atât de norocos să am parte de această femeie minunată“.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg