Bogdan de la „Insula iubirii“ se gândeşte la împăcare? Declaraţia pe care a dat-o după ce a postat o fotografie cu Hanne

12 martie, 2019
1 hane si bogdan 1 e1537687141768 jpg jpeg

Anul trecut, Bogdan şi Hanne au fost doi dintre cei mai mediatizaţi concurenţi care au participat la „Insula iubirii“, fiind în centrul atenţiei alături de Mirela şi Ionuţ.

După ce s-au întors în România, Bogdan şi Hanne au făcut nunta, chiar dacă femeia îi picase în ispită lui Andi. Din păcate, relaţia lor nu a mai durat mult, iar la finalul anului trecut au anunţat că divorţează. Primul care a dat de înţeles că nu mai este într-o relaţie a fost Bogdan, care apărea în fotografiile de pe reţelele de socializare fără verighetă. Apoi, Hanne a vorbit la TV despre divorţ, iar totul a devenit public.

În urmă cu aproximativ o lună, în mediul online au apărut informaţii potrivit cărora Bogdan şi Hanne de la „Insula iubirii“ ar fi la un pas de împăcare, zvonuri alimentate şi de o fotografie postată de Bogdan, în care el purta verighetă, iar în imagine se vedea părul lui Hannelore.

bogdan si hanne jpg jpeg

Pentru a pune punct speculaţiilor, Bogdan a vorbit cu cei de la Spy News şi a spus răspicat că nu există nicio şansă de împăcare: „Nu ne-am împăcat, personal nu am de gând să o fac, relaţia noastră este una amicală având în vedere anii de relaţie“. Mai mult decât atât, el le-a spus prietenilor din mediul virtual că fotografia postată era una mai veche.