Bogdan Stelea şi copiii de la Hospice Casa Speranţei vor „demola” cele mai înalte clădiri din cărţi de joc, la Plaza România

27 mai, 2014

Bogdan Stelea,alături de copiii de la Hospice Casa Speranţei, va participa pe 28 mai, ora 18:00, la evenimentul de „demolare” a celor trei clădiri din cărţi de joc de la Plaza România, construite de Bryan Berg, campionul Guiness World Records.

Bogdan Stelea,alături de copiii de la Hospice Casa Speranţei, va participa pe 28 mai, ora 18:00, la evenimentul de „demolare” a celor trei clădiri din cărţi de joc de la Plaza România, construite de Bryan Berg, campionul Guiness World Records.

50 de copii aflaţi în îngrijirea paliativă a organizaţiei caritabile Hospice Casa Speranţei vor petrece miercuri, 28 mai, o după-amiază distractivă la Plaza România, unde, ajutaţi de mai mulţi fotbalişti, vor dărâma cele mai mari clădiri din cărţi de joc construite vreodată în România.

„Dacă ridicarea celor trei clădiri din cărţi de joc a necesitat efort şi concentrare din partea constructorului, demolarea lor este partea cea mai uşoară, spectaculoasă si totodată cea mai distractivă. Tocmai de aceea i-am invitat pe copiii de la Hospice Casa Speranţeisă fie actorii principali în cadrul acestui eveniment, când sperăm să aducem o rază de soare în viaţa lor, un moment de distracţie şi detaşare de la problemele cu care se confruntă zilnic”, spune Nina Scarlat, Center Manager, Plaza Romania Shopping Center.

La începutul lunii mai, Plaza România a dat startul lucrărilor de renovare şi modernizare a centrului comercial, invitându-l pe Bryan Berg să construiască din cărţi de joc Ateneul Român, Palatul Parlamentului şi clădirea Plaza România, trei clădiri emblematice pentru peisajul bucureştean.

Clădirile au fost realizate din 1.200 de pachete, respectiv 64.800 de cărţi de joc, iar Berg nu a utilizat niciun fel de lipici, clei sau bandă adezivă, astfel că acestea vor putea fi demolate într-o clipită.

Luna aceasta, Plaza România a început lucrările de renovare, ce presun o investiţie de 10 milioane de euro. Acestea vor fi realizate în etape, astfel încât două treimi din spaţiile centrului să rămână funcţionale.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg