Bogdan Vlădău a accidentat mortal o femeie însărcinată

26 mai, 2015
bogdan vladau si victor slav jpeg

„Este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea“, a spus fostul Burlac la „Constantin ’60“, rememorând una dintre cele mai negre perioade, despre care îi e greu chiar şi acum să vorbească.

„Este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea“, a spus fostul Burlac la „Constantin ’60“, rememorând una dintre cele mai negre perioade, despre care îi e greu chiar şi acum să vorbească.

Cu vocea gâtuită de emoţie, Bogdan Vlădău a vorbit, în premieră, în cadrul emisiunii „Constantin ’60“ de la Prima TV, despre cea mai neagră perioadă din viaţa lui, aceea în care a accidentat mortal o femeie însărcinată. Prietenul său cel mai bun, Victor Slav, i-a fost alături în acele momente. S-a întâmplat în 2001, iar Bogdan încearcă şi acum să-şi şteargă din minte imaginile de groază care nu îi dau pace.

„Am avut un accident de circulaţie în 2001 şi el a fost alături de mine (n.r Victor Slav) în perioada aia. A fost o perioadă grea, îngrozitoare din viaţa mea“, a mărturisit Vlădău.

image

Presa de atunci a scris că a accidentat mortal o femeie gravidă pe trecerea de pietoni. Fostul manechin şi actual cântăreţ spune că sunt speculaţii ale jurnaliştilor.

„Mi-a ieşit un copil în faţă cu o bicicletă, l-am evitat, şi exact în acel moment din partea cealaltă a trecut o femeie strada, pe care nu am mai putut să o evit. Nu era pe trecerea de pietoni cum au scris ziarele. A fost un accident pe care nu şi l-a dorit nimeni“, a declarat Bogdan Vlădău, la „Constantin ’60“.

Artistul se chinuie de ani de zile să uite de momentul tragic în care a schimbat destine.

„Am evitat să vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi-e foarte greu să mă gândesc la momentul ăla. Am încercat ani de zile să-mi şterg, cumva, din memorie acel moment pentru că este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea. Am reuşit parţial“, a mai precizat cântăreţul.

image

Bogdan Vlădău mărturiseşte că nu a păstrat legătura cu familia victimei, dar a vorbit recent cu fiica acesteia şi probabil se vor şi vedea.

„Îmi reproşez, în continuare, treaba asta. Cred că nu am avut curajul să iau contact cu ei. Chiar m-a contactat fiica ei, la un moment dat, recent, pe Facebook şi am vorbit un pic cu ea. Eu sper că şi-a dat seama că nu sunt monstrul care crede ea că sunt. Îţi dai seama că nu are cum să mă vadă ca pe un prieten, vreodată. Ea nu prea locuieşte în ţară, din câte am înţeles. O să încerc să mă văd cu ea la un moment dat, dacă şi ea poate şi îşi doreşte. Nu ştiu dacă faptul că îmi pare foarte rău contează. Nu mai am cum să schimb nimic, din păcate“, a mai adăugat Bogdan Vlădău, duminică seară, la „Constantin ’60“.

Foto: Prima TV, pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}