Bogdan Vlădău a accidentat mortal o femeie însărcinată

26 mai, 2015
bogdan vladau si victor slav jpeg

„Este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea“, a spus fostul Burlac la „Constantin ’60“, rememorând una dintre cele mai negre perioade, despre care îi e greu chiar şi acum să vorbească.

„Este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea“, a spus fostul Burlac la „Constantin ’60“, rememorând una dintre cele mai negre perioade, despre care îi e greu chiar şi acum să vorbească.

Cu vocea gâtuită de emoţie, Bogdan Vlădău a vorbit, în premieră, în cadrul emisiunii „Constantin ’60“ de la Prima TV, despre cea mai neagră perioadă din viaţa lui, aceea în care a accidentat mortal o femeie însărcinată. Prietenul său cel mai bun, Victor Slav, i-a fost alături în acele momente. S-a întâmplat în 2001, iar Bogdan încearcă şi acum să-şi şteargă din minte imaginile de groază care nu îi dau pace.

„Am avut un accident de circulaţie în 2001 şi el a fost alături de mine (n.r Victor Slav) în perioada aia. A fost o perioadă grea, îngrozitoare din viaţa mea“, a mărturisit Vlădău.

image

Presa de atunci a scris că a accidentat mortal o femeie gravidă pe trecerea de pietoni. Fostul manechin şi actual cântăreţ spune că sunt speculaţii ale jurnaliştilor.

„Mi-a ieşit un copil în faţă cu o bicicletă, l-am evitat, şi exact în acel moment din partea cealaltă a trecut o femeie strada, pe care nu am mai putut să o evit. Nu era pe trecerea de pietoni cum au scris ziarele. A fost un accident pe care nu şi l-a dorit nimeni“, a declarat Bogdan Vlădău, la „Constantin ’60“.

Artistul se chinuie de ani de zile să uite de momentul tragic în care a schimbat destine.

„Am evitat să vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi-e foarte greu să mă gândesc la momentul ăla. Am încercat ani de zile să-mi şterg, cumva, din memorie acel moment pentru că este cel mai urât şi nefast moment din viaţa mea. Am reuşit parţial“, a mai precizat cântăreţul.

image

Bogdan Vlădău mărturiseşte că nu a păstrat legătura cu familia victimei, dar a vorbit recent cu fiica acesteia şi probabil se vor şi vedea.

„Îmi reproşez, în continuare, treaba asta. Cred că nu am avut curajul să iau contact cu ei. Chiar m-a contactat fiica ei, la un moment dat, recent, pe Facebook şi am vorbit un pic cu ea. Eu sper că şi-a dat seama că nu sunt monstrul care crede ea că sunt. Îţi dai seama că nu are cum să mă vadă ca pe un prieten, vreodată. Ea nu prea locuieşte în ţară, din câte am înţeles. O să încerc să mă văd cu ea la un moment dat, dacă şi ea poate şi îşi doreşte. Nu ştiu dacă faptul că îmi pare foarte rău contează. Nu mai am cum să schimb nimic, din păcate“, a mai adăugat Bogdan Vlădău, duminică seară, la „Constantin ’60“.

Foto: Prima TV, pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg