Boris Becker despre fostul său antrenor, Ion Ţiriac: "Este un om brutal"

21 noiembrie, 2017
Ion Tiriac Boris Becker jpeg

Fostul tenisman german a făcut o dezvăluire şocantă despre fostul jucător de tenis român, care l-a antrenat vreme de nouă ani.

image

Două nume legendare şi o poveste uimitoare, care îl are în prim-plan pe românul Ion Ţiriac, care l-a antrenat pe germanul Boris Becker. Totul în cadrul unui documentar prezentat de televiziunea germană ARD cu ocazia celor 50 de ani pe care Becker îi aniversează pe 22 noiembrie.

Jurnaliştii publicaţiei "Zeit" notează că Becker povesteşte în documentar momentul în care Ţiriac a spart un pahar şi a mestecat cioburile.

"La un moment dat, Ţiriac a spart un pahar şi a mestecat cioburile. Acela a fost un moment în care m-am gândit că nu e de glumă cu el. Este un om brutal", povesteşte Becker în documentarul său.

image

Boris Becker are 6 trofee de Grand Slam în palmares, iar în perioada 1984-1993 a lucrat cu Ion Ţiriac, care l-a propulsat pe cele mai înalte culmi. Relaţia dintre cei doi a rămas la fel de bună şi azi, în pofida săgeţilor care mai pornesc, din când în când, în dublu sens.

“Boris Becker face parte din viaţa mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Ţiriac, în urmă cu trei luni.

"Ion Ţiriac a primit până la finalul carierei lui Boris Becker 40% din încasările acestuia", a dezvăluit recent avocatul Christian Niedzwicki, citat de publicaţia germană WAZ.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg