Boris Becker, despre vizita sa în România. Este sau nu noul antrenor al Simonei Halep?

28 decembrie, 2018
1 simona halep ion tiriac boris becker stejarii country club 20 decembrie 2018 12 jpg jpeg

După încheierea parteneriatului cu Darren Cahill, liderul mondial feminin îşi caută un nou antrenor. Să fie vorba despre fostul campion german, ajuns la Bucureşti ca invitat al lui Ion Ţiriac?

Spiritele s-au încins odată cu sosirea fostului star al tenisului german în România. Toţi îl dădeau drept opţiunea sigură pentru Simona Halep, care a pus capăt colaborării ei de 4 ani cu antrenorul Darren Cahill. 

Cel puţin, asta susţineau cei de la cotidianul "Libertatea", despre întâlnirea din 20 decembrie de la Stejarii Country Club dintre constănţeanca situată pentru a 60-a săptămână în fotoliul de lider al ierarhiei feminine şi Boris Becker, acum în vârstă de 51 de ani. (vezi galeria foto)

Fost antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker a infirmat zvonul pentru agenţia de presă germană SID, fostul lider mondial spunând că a vrut să-i facă doar o surpriză lui Ion Ţiriac prin venirea lui la Bucureşti. "Nu e adevărat, am participat la o petrecere în România doar pentru a-l face fericit pe prietenul meu, Ion Ţiriac (n.r. - fost manager al germanului). Îmi place foarte mult Simona Halep, dar nu-i voi deveni antrenor sau consilier. Nu e niciun pic de adevăr în informaţia răspândită în presă", a spus Becker.

La Australian Open, Simona Halep îi va avea alături pe sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor şi preparatorul fizic Teo Cercel şi va fi ajutată de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. O mutare foarte curajoasă a Simonei, în contextul în care toate adversarele de top vor avea în loje antrenori experimentaţi, cu nume, care să le ajute în momentele importante:

"Voi merge în Australia cu un sparring-partner şi am primit deja ajutor din partea căpitanului echipei de Fed Cup a României (n. red - Florin Segărceanu). Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent", a spus Simona pentru "Daily Telegraph".Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg