Boris Becker, nuntă de vis în Portofino. Legenda tenisului s-a însurat a treia oară într-un cadru idilic

16 septembrie, 2024

După ce a câștigat de trei ori Wimbledon, acum se află la a treia căsătorie: fosta legendă a tenisului mondial s-a căsătorit cu Lilian de Carvalho Monteiro la Portofino, pe coasta mediteraneană a Italiei.

FotoJet Boris jpg

O melodie celebră spune ”Mi-am găsit iubirea în Portofino”. Starul din tenis ar putea cânta ”Mi-am celebrat iubirea în Portofino”.

Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro au avut un weekend plin, căci în acest loc magic al Italiei și-au bucurat fanii și prietenii sărbătorindu-și dragostea.

Imaginile cu mirii au fost distribuite exclusiv de Vogue.

Atât mirele, cât și mireasa au fost superbi.

Boris nunta PNG

Și nu doar nunta propriu zisă a captat atenția tuturor, ci și ziua dinainte, a pregătirilor, ziua când cei doi au organizat de cină de bun venit și la care și-au făcut apariția super casual, pe iaht.

Nunta Boris Becker, Profimedia jpg

Legenda tenisului Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro s-au bucurat de o cină festivă înainte de nuntă cu familia și prietenii la restaurantul Puny din Portofino.

Mireasa a îmbrăcat și la această cină o rochie albă, dar cu picățele, în timp ce fostul tenismen a optat pentru un costum de vară albastru.

Sâmbătă, a avut loc marea nuntă. Boris Becker în vârstă de 56 de ani și Lilian de Carvalho Monteiro, 34 de ani, s-au luat cu acte.

Boris Becker a fost un crai toată viața. Înainte de relația cu Lilian, care a început în 2020, a fost îndrăgostit lulea de o frumoasă mulatră.

Un alt aspect inedit legat de proaspăta mireasă este că seamănă uimitor de mult cu o altă fostă soție a sportivului, Barbara Becker.

Lilian locuia la Londra când și-a început povestea de iubire cu Boris.

Ea este analist de risc politic şi vorbeşte cinci limbi străine! Inteligenţa sa l-a cucerit cu siguranţă. Dar pe lângă toate acestea, este limpede că Boris caută anumite trăsături fizice în fiecare femeie... De exemplu, Barbara Becker a fost model - defila pe podiumuri atunci când l-a făcut pe celebrul german să se îndrăgostească de ea. Ea i-a devenit soţie în 1993 - iar până la separarea din 2000 i-a dăruit doi fii. A doua lui soţie a fost Lilly Kerssenberg - de profesie tot model. Şi nici ea nu e departe ca fizic de actuala iubită. Din a doua căsnicie Boris mai are un copil.

Iar Lilian pare că întruchipează idealul său feminin: și frumoasă, și deșteaptă! Sperăm ca a treia oară să fie cu noroc!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg