Boris Johnson, premierul britanic, a fost internat de urgenţă în spital la 10 zile după ce a fost infectat cu coronavirus

6 aprilie, 2020
3 boris johnson coronavirus jpg jpeg

Nu şi-a revenit! Starea de sănătate a premierului Marii Britanii continuă să fie una nu prea bună, la doar 10 zile de când a fost infectat cu coronavirus. Boris Johnson se află în spital!

Medicii au decis internarea după ce organismul lui nu a dat semne de vindecare rapidă, iar simptomele bolii au continuat: „Este o măsură de precauţie, pentru că premierul continuă să aibă simptome persistente de coronavirus la 10 zile după ce a fost testat pozitiv”, a spus purtătorul lui de cuvânt. Se pare că premierul britanic rămâne în spital pentru „investigaţii de rutină”, scrie BBC. Cel mai probabil, premierului britanic i se vor face radioagrafii la plămâni, mai ales dacă are dificultăţi de respiraţie. De asemenea, i se vor verifica funcţiile inimii printr-o electrocardiogramă şi i se vor face analize de sânge pentru a verifica nivelul de oxigen, numărul de leucocite, funcţiile hepatice şi renale, precizează digi24.ro.

Cu toate acestea, în perioada de carantinare, Boris Johnson a fost foarte activ. El a făcut recent apel la cetăţeni să păstreze distanţarea socială şi să stea în casă, precizând că a ordonat Poliţiei să îi oblige la carantină pe cei care vor refuza să o facă.

Boris Johnson a lucrat de acasă, din izolare, după ce a anunţat că a fost testat pozitiv la coronavirus la 27 martie.

Veşti îngrijorătoare vin şi despre logodnica sa, Carrie Symonds. Aceasta este însărcinată, iar pe Twitter a scris că a stat o săptămână în pat având unele simptome, dar nu a fost testată pentru coronavirus.

Mesajul lui Donald Trump pentru Boris Johnson

Preşedintele Americii a ţinut neapărat să adreseze un mesaj premierului britanic imediat după ce a aflat de starea lui: "Toţi americanii se roagă pentru el. Este un mare prieten, un desăvârşit gentleman şi un lider măreţ. Sper şi sunt sigur că va fi bine. E un bărbat puternic, o persoană puternică".Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}