Boris Johnson, premierul britanic, a fost internat de urgenţă în spital la 10 zile după ce a fost infectat cu coronavirus

6 aprilie, 2020
3 boris johnson coronavirus jpg jpeg

Nu şi-a revenit! Starea de sănătate a premierului Marii Britanii continuă să fie una nu prea bună, la doar 10 zile de când a fost infectat cu coronavirus. Boris Johnson se află în spital!

Medicii au decis internarea după ce organismul lui nu a dat semne de vindecare rapidă, iar simptomele bolii au continuat: „Este o măsură de precauţie, pentru că premierul continuă să aibă simptome persistente de coronavirus la 10 zile după ce a fost testat pozitiv”, a spus purtătorul lui de cuvânt. Se pare că premierul britanic rămâne în spital pentru „investigaţii de rutină”, scrie BBC. Cel mai probabil, premierului britanic i se vor face radioagrafii la plămâni, mai ales dacă are dificultăţi de respiraţie. De asemenea, i se vor verifica funcţiile inimii printr-o electrocardiogramă şi i se vor face analize de sânge pentru a verifica nivelul de oxigen, numărul de leucocite, funcţiile hepatice şi renale, precizează digi24.ro.

Cu toate acestea, în perioada de carantinare, Boris Johnson a fost foarte activ. El a făcut recent apel la cetăţeni să păstreze distanţarea socială şi să stea în casă, precizând că a ordonat Poliţiei să îi oblige la carantină pe cei care vor refuza să o facă.

Boris Johnson a lucrat de acasă, din izolare, după ce a anunţat că a fost testat pozitiv la coronavirus la 27 martie.

Veşti îngrijorătoare vin şi despre logodnica sa, Carrie Symonds. Aceasta este însărcinată, iar pe Twitter a scris că a stat o săptămână în pat având unele simptome, dar nu a fost testată pentru coronavirus.

Mesajul lui Donald Trump pentru Boris Johnson

Preşedintele Americii a ţinut neapărat să adreseze un mesaj premierului britanic imediat după ce a aflat de starea lui: "Toţi americanii se roagă pentru el. Este un mare prieten, un desăvârşit gentleman şi un lider măreţ. Sper şi sunt sigur că va fi bine. E un bărbat puternic, o persoană puternică".Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg