Boromir, din "Stăpânul inelelor", se însoară a cincea oară!

3 noiembrie, 2014

La 55 de ani, s-a logodit cu iubita lui în vârstă de 29 de ani. Este vorba de actorul Sean Bean, desigur. Apropiaţii sunt uluiţi de decizia lui, cu atât mai mult pentru că are patru divorţuri la activ, iar în 2011 declarase că mariajul nu e pentru el!

La 55 de ani, s-a logodit cu iubita lui în vârstă de 29 de ani. Este vorba de actorul Sean Bean, desigur. Apropiaţii sunt uluiţi de decizia lui, cu atât mai mult pentru că are patru divorţuri la activ, iar în 2011 declarase că mariajul nu e pentru el!

Şi nu e doar asta.... Dar noua lui alegere nu e deloc una inspirată, după cum comentează prietenii. Căci Ashley Moore, în vârstă de 29 de ani, a fost bonă. E drept că Sean ar avea nevoie de o bonă pentru cei trei copii ai lui din mariajele anterioare... Însă Ashley, care s-a mutat extrem de încântată în locuinţa de lux a actorului din North London, pare mai degrabă genul de soţie care îi vânează averea....

Prima oară Sean s-a însurat la 21 de ani, cu iubita lui din liceu, Debra James, devenită coafeză. Se întâmpla în 1981 şi, deşi pe hârtie mariajul a durat şapte ani, în realitate lucrurile n-au mers bine de la început. Cu cea de-a doua soţie, actriţa Melanie Hill, a avut tot un mariaj de şapte ani, dar au fost împreună 15 ani - cei doi au două fete: Lorna, născută în 1987, şi Molly, în 1981.

În 1997, s-a însurat a treia oară, cu Abigail Cruttenden, mai tânără cu nouă ani decât el, cea care i-a fost parteneră în pelicula "Sharpe". Din nefericire, Sean şi Abigail s-au despărţit foarte curând, când fiica lor, Evie, abia se născuse de câteva luni, divorţul fiind definitivat în anul 2000. Iar din acel punct, Sean a mers tot înainte cu diferenţa de vârstă. În 2008, s-a căsătorit cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el, Georgina Sutcliffe, cea care se ocupa de barul teatrului la care el juca. A fost, însă, şi cel mai dezastruos mariaj, Sean fiind arestat după ce Gerogina l-a acuzat de violenţă domestică.

În 2011, starul intra într-o altercaţie violentă, din cauza iubitei lui de atunci, April Summers, o fostă Playmate în vârstă de doar 22 de ani. Ce se va întâmpla cu Ashley, care este o fostă bonă cu ambiţii de actriţă, pe care mulţi o aseamănă cu Georgina? Prietenii se tem că, odată cu înaintarea în vârstă, Sean face alegeri tot mai proaste.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg